Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: Ledelse med tillid – muligheder og udfordringer


Vi glæder os til at byde dig velkommen til ledercafé og et spændende oplæg om ledelse med tillid - muligheder og udfordringer v/lektor Niels Thygesen


Hvilken betydning har tillid i din ledelse? Tillid er ofte noget vi tager for givet og bliver i dag gjort til et centralt anliggende i den offentlige sektor.
I denne ledercafé vil Niels Thygesen komme med bud på, hvad tillid egentlig er. Han vil desuden give perspektiver på, hvordan tillid kan være en fantastisk ressource og ligefrem en økonomisk gevinst. Når det så er sagt, så er tillid langt fra helligt. Derfor kommer Niels også ind på, hvordan tillid kan misbruges og på de særlige udfordringer, der følger med ledelse og tillid. Tillid er noget der skal holdes levende gennem diskussion. Deltagerne vil derfor mellem oplæggene få rig lejlighed til samtale og debat og der bliver serveret spørgsmål ud i salen og mulighed for “bare at blande sig”.

Om oplægsholderen
Niels Thygesen er lektor på CBS og ansat på Institut for Ledelse, Politik og Filosofi. Niels underviser blandt andet på Master i Public Governance og interesserer sig særligt for værdien af tillid i den of-fentlige sektor. Han har skrevet en lang række bøger og artikler og har udgivet tre bøger med tillid som tema, senest bogen “Tillid, magt og offentlige ledelsesreformer”, af Steen Vallentin & Niels Thygesen, Akademisk Forlag, 2017.

 

Tid og sted

  • Torsdag den 15. november 2018
  • Kl.14.30 - 16.30
  • Lindevænget 19, Ballerup, Danmark

Tilmelding

Tilmeldingsfrist:
Senest den 9. november 2018 23:59.
TILMELD DIG
Tilføj begivenhed til kalender 2018-11-15 14:30:00 2018-11-15 16:30:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: Ledelse med tillid – muligheder og udfordringer Vi glæder os til at byde dig velkommen til ledercafé og et spændende oplæg om ledelse med tillid - muligheder og udfordringer v/lektor Niels Thygesen Lindevænget 19, Ballerup, Danmark BUPL

Spørgsmål

Lederkonsulent Britta Leth Madsen
35 46 53 54 | 61 96 41 00 | brm@bupl.dk