Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: Formiddagscafé om Low Arousal


Kom med til formiddagscafé 17. september, når Jakob Lentz kommer forbi og underviser i Low Arousal-tilgangen. Low Arousal er blevet stadig mere populær de senere år til at forebygge konflikter og håndtere bekymrende adfærd, og du får både indblik i tilgangen og konkrete redskaber med hjem.


Tilgangen i Low Arousal er, at børn der kan opføre sig ordentligt, gør det. Og at det er de voksne, der har ansvaret for barnets adfærd. Børn skal smittes med ro i stedet for at blive stresset af affektudsving og skældud.

Low Arousal gør endeligt op med konsekvenspædagogikken og er en faglighed bag forebyggelse af konflikter og håndtering af bekymrende adfærd. En tilgang, der også minimerer risiko for stress og udbrændthed.

På torsdagscafeen – denne gang om formiddagen – vil specialkonsulent og ekspert indenfor Low Arousal Jakob Lentz undervise i tilgangen og samtidig give konkrete redskaber, som I kan tage med hjem og bruge i hverdagen, herunder:
• Hvordan du stiller du krav på en klog og anderledes måde.
• Hvordan du holder roen, når en konflikt er under optrapning.
• Hvordan du får en god relation til børnene.

Oplægsholder
Oplægsholder Jakob Lentz er uddannet lærer og speciallærer, og har siden 1995 arbejdet med børn og unge med særlige behov. Han arbejder i dag som specialkonsulent og er indehaver af  https://lowarousal.dk/, hvor du kan læse mere om Jakob og Low Arousal.

Målgruppe
Pædagoger og ledere i BUPL Storkøbenhavn

Pris
Gratis

Forplejning
Der serveres kaffe og te.

Tid og sted

 • Torsdag den 17. september 2020
 • Kl.09.30 - 11.30
 • Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 11. september 2020 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-09-17 09:30:00 2020-09-17 11:30:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: Formiddagscafé om Low Arousal Kom med til formiddagscafé 17. september, når Jakob Lentz kommer forbi og underviser i Low Arousal-tilgangen. Low Arousal er blevet stadig mere populær de senere år til at forebygge konflikter og håndtere bekymrende adfærd, og du får både indblik i tilgangen og konkrete redskaber med hjem. Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Jon Olufson | joo@bupl.dk