Storkøbenhavn: Digital torsdagscafé om normkritisk evalueringskultur i dagtilbud - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: Digital torsdagscafé om normkritisk evalueringskultur i dagtilbud


Mød forskerne Stine Del Pin Hamilton og Marta Padovan-Özdemir på webinar om normkritisk og normkreativ evalueringskultur i dagtilbud. Du vil på webinaret bl.a. få indblik i de aktuelle forståelser, holdninger og tilgange i arbejdet med mangfoldighed og ligestilling i de danske dagtilbud.


Stine Del Pin Hamilton og Marta Padovan-Özdemir tager på webinaret afsæt i et igangværende projekt om udvikling af normkritisk og normkreativ evalueringskultur i dagtilbud. Projektet er finansieret af BUPL og løber fra 2019-21.

Vi stiller på webinaret skarpt på aktuelle forståelser, holdninger og tilgange til arbejdet med mangfoldighed og ligestilling i danske dagtilbud, hvor vi trækker på projektets landsdækkende spørgeskemaundersøgelse og et interviewstudie med normkritiske dagtilbudspionerer og præsenterer en række typologier.

Ud fra disse typologier præsenteres projektets forståelse af normkritik, normkreativitet samt evalueringskultur, og der bliver mulighed for spørgsmål om udviklingsmuligheder og udviklingsbarrierer i dagtilbud. Undervejs i oplægget vil der blive vist eksempler fra samarbejdet med daginstitutioner om udviklingen af en normkritisk og normkreativ evalueringskultur – som en ny, systematisk og kritisk-konstruktiv måde at arbejde med mangfoldighed og ligestilling.

Oplægsholdere
Stine Del Pin Hamilton er lektor på Pædagoguddannelsen i VIA UC og tilknyttet ’Program for samfund og mangfoldighed’. Hun har arbejdet med undervisning, udvikling af uddannelse og forskning på dagtilbudsområdet bl.a. med fokus på ligestilling, normkritik og evaluering.

Marta Padovan-Özdemir er Ph.D., docent ved Forskningscenter for Ledelse, Organisation og Samfund og forskningsleder af ’Program for samfund og mangfoldighed’. Hun beskæftiger sig med feministiske, postkoloniale og normkritiske analyser af ulighed, diskrimination og marginalisering i pædagogisk arbejde.

Yderligere info om projektet
Analysen af spørgeskemaundersøgelsen https://bupl.dk/wp-content/uploads/2020/06/filer-mangfoldighed-og-ligestilling-i-dagtilbud_delrapport1_maj2020v2-19.pdf

Stine Del Pin Hamilton og Marta Padovan-Özdemir har også netop udgivet ”Normkritisk og normkreativ pædagogik i aktuel praksis – Et forskningsbaseret inspirationskatalog til dagtilbud.”  https://bupl.dk/forskning-udvikling/forskningspulje/

Målgruppe
Pædagoger og ledere i BUPL Storkøbenhavn

Der er i alt 350 pladser til webinaret. Pladserne fordeles i prioriteret rækkefølge til:

 1. Medlemmer af BUPL Storkøbenhavn
 2. Medlemmer af BUPL
 3. Øvrige

Der kan derfor blive tale om at nogle derfor mister deres plads, men vi krydser fingre for at alle kommer med.

Pris
Gratis og der er ingen vikardækning

 

 

Tid og sted

 • Torsdag den 6. maj 2021
 • Kl.18.00 - 20.00
 • Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 3. maj 2021 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-05-06 18:00:00 2021-05-06 20:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: Digital torsdagscafé om normkritisk evalueringskultur i dagtilbud Mød forskerne Stine Del Pin Hamilton og Marta Padovan-Özdemir på webinar om normkritisk og normkreativ evalueringskultur i dagtilbud. Du vil på webinaret bl.a. få indblik i de aktuelle forståelser, holdninger og tilgange i arbejdet med mangfoldighed og ligestilling i de danske dagtilbud. Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Jon Olufson | joo@bupl.dk