Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: Bustur til Egeskov Slot – for seniorer i afd. 4


Kom med på bustur til Egeskov Slot, hvor vi får en spændende rundvisning på Slottet.


Husk corona pas/gyldig testbevis

Under den guide tur rundt på Egeskov slot får du alle de gode historier om slottet, om det spøger eller ikke, om “dukken” og dens kraft – en historie, der ikke er for sarte sjæle – hvis man altså tror på den slags  – og det gør vi jo, ikke?

På Egeskov Slot kan du udover rundvisningen på Slottet se Europas første Camping Outdoors Museum, en kæmpe Labyrant, vandre i trætoppene, Veteran Museet, Falck Museet, Mennesker og Mekanik, Købmands Museet, Galleri Ahlefeldt, udstilling på slottet og naturligvis den smukke Park

Efterfølgende rundvisninger spiser vi lækker mad på Cafe Jomfru Rigborg, og bagefter har I 1 times tid på egen hånd inden bussen kl. 15 vender næsen mod Høje Taastrup.

Målgruppe
For seniorer medlemmer i BUPL Storkøbenhavns afd. 4 – Der kan deltage max 50 personer som fordeles efter først til mølle princippet.

Pris og forplejning
Prisen er kr. 400,- inkl. Bus og frokost

Mødested
Busturen starter fra Høje Taastrup Busholdeplads v/Banestrøget

Senere på året kommer indbydelser til:
Julefrokost d. 24. november i Balleruphuset

 

Tid og sted

 • Tirsdag den 7. september 2021
 • Kl.08.45 - 17.00
 • Egeskov Slot, Egeskov Gade, Kværndrup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 6. august 2021 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-09-07 08:45:00 2021-09-07 17:00:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: Bustur til Egeskov Slot – for seniorer i afd. 4 Kom med på bustur til Egeskov Slot, hvor vi får en spændende rundvisning på Slottet. Egeskov Slot, Egeskov Gade, Kværndrup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Marianne E. Poulsen | 23 83 60 75