Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: AMR-netværksmøde for dagtilbudsområdet om sygefraværskultur


Det kommende AMR-netværksmøde vil handle om sygefraværskultur.


Sygefraværskulturen handler om arbejdspladsens normer for, hvornår man melder sig syg, og hvordan man agerer overfor hinanden i forbindelse med en sygemelding. Oplevelsen på mange arbejdspladser er, at det kan give anledning til mistillid og være konfliktfyldt, hvis der blandt de ansatte er uens eller uafklarede forventninger til, eksempelvis hvor syg man skal være, før det er ok at blive hjemme fra arbejde. På netværksmødet skal vi diskutere jeres erfaringer med sygefraværskultur, samt hvordan I som AMR kan arbejde med kulturen. Vi vil samtidig afprøve nogle dilemmacases, som I efterfølgende kan gøre brug af på egne arbejdspladser, hvis I ønsker at arbejde videre med sygefraværskulturen.

Deltagere:
Mødet er for dig, som er AMR på dagtilbudsområdet, og som er medlem af BUPL. Det er ingen forudsætning, at du tidligere har deltaget i netværksmøderne, og du forpligter dig ikke til at deltage fremadrettet.

Pris:
Deltagelse er gratis

 

 

Tid og sted

 • Torsdag den 6. december 2018
 • Kl.12.30 - 15.30
 • Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 4. december 2018 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-12-06 12:30:00 2018-12-06 15:30:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: AMR-netværksmøde for dagtilbudsområdet om sygefraværskultur Det kommende AMR-netværksmøde vil handle om sygefraværskultur. Bupl Storkøbenhavn, Lindevænget, Ballerup, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Arbejdsmiljøkonsulent Maja Sasser | mss@bupl.dk | 20 69 58 20