Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: TR-topmøde i Albertslund 2020


ER du OK? Vi har en plan - og du skal være med! Fredag d. 11. september holder vi årets TR-topmøde for alle tillidsrepræsentanter (på pædagogoverenskomsten) i BUPL Storkøbenhavn.


Program og oplægsholdere
TR-topmødet foregår traditionen tro i Musikteatret i Albertslund fra kl. 9-15.30 – og vi har forsøgt at sammensætte et program, der afspejler nogle af de problemstillinger, vi i dette nu kan se vil udfordre vores faglige fællesskab og vores forventninger til den næste overenskomst. Derfor har vi inviteret Laust Høgedahl, som er forsker og ekspert i overenskomstsystemet til at fortælle om, hvordan den danske model er skruet sammen.

Derpå vil Kjeld Christensen, rejsesekretær i BUPL, give os et særligt indblik i, hvordan det konkret foregår, når BUPL forhandler overenskomst, og så skal vi sammen med BUPL Storkøbenhavns formand Jon Olufson og hovedbestyrelsesmedlemmer Randi Tielbo og Karen Aslaug Ramm diskutere holdninger og forventninger til næste overenskomst.

Vi slutter som sædvanligt med et smil – og har inviteret Niels Honorè, som er fysioterapeut, til at give os gode råd til at genfinde formen – ovenpå corona og inden OK.

Målgruppe
Topmødet er for tillidsrepræsentanter i BUPL Storkøbenhavn.

Forplejning
Der er indskrivning og morgenmad fra kl. 9, samt frokost.

Pris
Det er gratis at deltage, og der er vikardækning.

Tid og sted

 • Fredag den 11. september 2020
 • Kl.09.30 - 15.30
 • Bibliotekstorvet 1, Albertslund, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 31. august 2020 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-09-11 09:30:00 2020-09-11 15:30:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: TR-topmøde i Albertslund 2020 ER du OK? Vi har en plan - og du skal være med! Fredag d. 11. september holder vi årets TR-topmøde for alle tillidsrepræsentanter (på pædagogoverenskomsten) i BUPL Storkøbenhavn. Bibliotekstorvet 1, Albertslund, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte faglig sekretær Brigitte Christensen, bic@bupl.dk