Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: TR-topmøde i Albertslund 2019


Kom med til årets TR-topmøde for tillidsrepræsentanter i BUPL Storkøbenhavn. Årets tema er 'Modige stemmer' og vi får besøg af både Steen Nepper Larsen, Hjerter Dame og Torben Chris.


Program og oplægsholdere
’Modige Stemmer’ er overskriften på årets TR-topmøde. Der vil der blive lagt op til dialog og debat af bl.a. Steen Nepper Larsen, som vil tale om ’At ville noget med nogen’. Og Lizette Risgaard, formand for FH ( Fagbevægelsens Hovedorganisation ) – ja hun kommer som Hjerter Dame – glæd dig til at se filmen sammen med dine kollegaer.

Udover stærke faglige snakke i et fællesskabende samvær, skal vi vælge repræsentanter til TR-rådet. Og sidst på dagen kommer Torben Chris med et humoristisk indlæg.

Målgruppe
Topmødet er for TR’er i BUPL Storkøbenhavn.

Forplejning
Der er morgenmad og frokost.

Pris
Kurset er gratis, og der er vikardækning.

Tid og sted

 • Fredag den 13. september 2019
 • Kl.09.00 - 15.30
 • Bibliotekstorvet 1, Albertslund, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 31. august 2019 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-09-13 09:00:00 2019-09-13 15:30:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: TR-topmøde i Albertslund 2019 Kom med til årets TR-topmøde for tillidsrepræsentanter i BUPL Storkøbenhavn. Årets tema er 'Modige stemmer' og vi får besøg af både Steen Nepper Larsen, Hjerter Dame og Torben Chris. Bibliotekstorvet 1, Albertslund, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte faglig sekretær Brigitte Christensen, bic@bupl.dk