Log ind

ARRANGEMENTER

Storkøbenhavn: TR-topmøde i Albertslund 2019


Kom med til årets TR-topmøde for tillidsrepræsentanter i BUPL Storkøbenhavn. Årets tema er 'Modige stemmer' og vi får besøg af både Rasmus Willig, Lizette Risgaard og Torben Chris.


Program og oplægsholdere

Under overskriften ’Modige Stemmer’ vil der blive lagt op til dialog og debat med sociolog Rasmus Willig, som i mange år har beskæftiget sig med kritik og ytringsfrihed. Vi har også inviteret Lizette Risgaard, formand for FH ( Fagbevægelsens Hovedorganisation ) til at komme med et oplæg om hendes ønsker og indsatser for en stærk fagforening.

Udover stærke faglige snakke i et fælleskabende samvær, skal vi vælge repræsentanter til TR- rådet. Og sidst på dagen kommer Torben Chris med et humoristisk indlæg.

Målgruppe
Topmødet er for TR’er i BUPL Storkøbenhavn.

Forplejning
Der er morgenmad og frokost.

Pris
Kurset er gratis, og der er vikardækning.

Tid og sted

 • Fredag den 13. september 2019
 • Kl.09.00 - 15.30
 • Bibliotekstorvet 1, Albertslund, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 23. august 2019 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-09-13 09:00:00 2019-09-13 15:30:00 Europe/Copenhagen Storkøbenhavn: TR-topmøde i Albertslund 2019 Kom med til årets TR-topmøde for tillidsrepræsentanter i BUPL Storkøbenhavn. Årets tema er 'Modige stemmer' og vi får besøg af både Rasmus Willig, Lizette Risgaard og Torben Chris. Bibliotekstorvet 1, Albertslund, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte faglig sekretær Brigitte Christensen, bic@bupl.dk