Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraften i Nykøbing Falster: Kunsten at overleve i en digital verden


Foredrag af speciallæge, IT-iværksætter, forfatter og foredragsholder Imran Rashid


Imran Rashid bruger sin baggrund som speciallæge til at kaste lys over konsekvenserne af den digitale udvikling, der skaber overbelastede hjerner på samlebånd.

Imran Rashid har undersøgt, hvilke effekter det digitale liv har på vores fysiske og psykiske helbred, og hvor overvældende det er for hjernen at skulle filtrere de enorme mængder data.

I oplægget, som tager udgangspunkt i hans bog ’Sluk – kunsten at overleve i en digital verden’, vil Imran Rashid give inspiration til, hvordan vi som individ og samfund kan omfavne digitaliseringen og dens muligheder, samt hvilke faresignaler vi skal være opmærksomme på.

Imran Rashid er en erfaren og nærværende foredragsholder, som giver dig redskaberne til at genvinde dit liv i den digitale verden.

Mød gerne ind allerede fra kl. 17.30, hvor der vil være sandwich, øl, sodavand, kaffe, te og isvand.

CORONA-REGLER: Deltagere skal fremvise en negativ coronatest, der er mindre end 72 timer gammel, og man skal bære mundbind, når man går rundt på hotellet.

Tid og sted

 • Torsdag den 10. juni 2021
 • Kl.18.00 - 20.00
 • Hotel Falster, Stubbekøbingvej, Nykøbing Falster, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 9. juni 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-06-10 18:00:00 2021-06-10 20:00:00 Europe/Copenhagen Fyraften i Nykøbing Falster: Kunsten at overleve i en digital verden Foredrag af speciallæge, IT-iværksætter, forfatter og foredragsholder Imran Rashid Hotel Falster, Stubbekøbingvej, Nykøbing Falster, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Sekretær Gitte Gram Rasmussen

  Tlf. nr. 35 46 54 68 eller mail: sydoest@bupl.dk