Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST/UDSKUDT: Fyraftensarrangement: Pædagogik mellem skole og fritid


ARRANGEMENTET ER AFLYST GRUNDET FORSIGTIGHED I FORHOLD TIL SMITTERISIKO VED CORONAVIRUS. DET ER MULIGT, AT DET LADER SIG GØRE AT AFHOLDE ARRANGEMENTET PÅ ET SENERE TIDSPUNKT.


#stoltpædagog
Trine Ankerstjerne sætter pædagogernes faglighed på dagsordenen. Det skal blandt andet handle om at fastholde og udvikle en professionsidentitet til gavn for børn og unge.

I efteråret udgav Trine Ankerstjerne bogen ‘Pædagogik mellem skole og fritid’, som dels skal tjene som en grundbog under pædagoguddannelsernes specialisering i skole- og fritidspædagogik og dels som håndbog i et praksisfelt, der ifølge oplægsholderen ofte lider under et manglende fagligt ståsted.

Kom og hør Trine Ankerstjernes slå et slag for en stærkere pædagogfaglighed, når hun tager tilhørerne med på en helikoptertur henover temaer som didaktik og dannelse, identitet og fællesskab samt relationer og inklusion.

BUPL Sydøst serverer sandwich, vand, kaffe og te.

Tid og sted

 • Tirsdag den 31. marts 2020
 • Kl.18.00 - 20.30
 • STARS, Algade, Vordingborg, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 24. marts 2020 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-03-31 18:00:00 2020-03-31 20:30:00 Europe/Copenhagen AFLYST/UDSKUDT: Fyraftensarrangement: Pædagogik mellem skole og fritid ARRANGEMENTET ER AFLYST GRUNDET FORSIGTIGHED I FORHOLD TIL SMITTERISIKO VED CORONAVIRUS. DET ER MULIGT, AT DET LADER SIG GØRE AT AFHOLDE ARRANGEMENTET PÅ ET SENERE TIDSPUNKT. STARS, Algade, Vordingborg, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Sekretær Gitte Gram Rasmussen

  Tlf. nr. 35 46 54 68 eller mail: sydoest@bupl.dk