Log ind

ARRANGEMENTER

Lukket for tilmelding – Fyraftensarrangement: De markante forældre


Foredrag af cand. psych. aut. og specialist i klinisk børnepsykologi Rikke Yde Tordrup


#stoltpædagog

Hvordan kan lærere og pædagoger håndtere forældre med store krav og stærke følelser på en konstruktiv og professionel måde, også når der er konflikt i luften?

Nogle forældre engagerer sig så meget, at lærere og pædagoger bliver modarbejdet og kritiseret. Samarbejdet går i hårdknude, og det går ud over børnene.

Rikke Yde Tordrups giver i oplægget råd til, hvordan pædagoger og lærere kan forbedre samarbejdet med de forældre, som blander sig for meget i daginstitutionens/skolens daglige arbejde.

Foredraget bygger på interview med 25 pædagoger, lærere, skoleledere og SSP-konsulenter, og det er fyldt med deres fortællinger og erfaringer. Tordrup repræsenterer i øvrigt selv en markant forælder og vil med humor og selvironi også dele ud af egne oplevelser.

BUPL Sydøst serverer sandwich, vand, kaffe og te.

Der er desværre ikke flere ledige pladser på dette foredrag. Da der er stor interesse for foredraget er det yderst vigtigt, at du giver sekretæren besked, hvis du bliver forhindret i at deltage, så der er en anden, der kan få din plads.

Der er mulighed for at blive skrevet på venteliste til dette arrangement ved henvendelse til sekretær Gitte Gram Rasmussen.

Tid og sted

 • Mandag den 14. september 2020
 • Kl.18.00 - 20.30
 • Faxe Vandrerhjem, Østervej 4, 4640 Faxe
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 7. september 2020 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-09-14 18:00:00 2020-09-14 20:30:00 Europe/Copenhagen Lukket for tilmelding – Fyraftensarrangement: De markante forældre Foredrag af cand. psych. aut. og specialist i klinisk børnepsykologi Rikke Yde Tordrup Faxe Vandrerhjem, Østervej 4, 4640 Faxe BUPL

  Spørgsmål

  Sekretær Gitte Gram Rasmussen

  Tlf. nr. 35 46 54 68 eller mail: sydoest@bupl.dk