Log ind

ARRANGEMENTER

Fyraftensarrangement: Løs kerneopgaven sammen og få succes


Foredrag ved direktør i Dogmekompagniet, foredragsholder og forfatter Anders Seneca


OBS: Dette arrangement var oprindeligt planlagt til at foregå den 26. maj, men er nu flyttet til 21. oktober. Sted er også ændret: Det løber af stablen i Ringsted Kongrescenter.

#stoltpædagog
Kerneopgaven kender vi alle, men er den fælles og fokuseret? Ofte er svaret nej. Anders Seneca giver sine bud på, hvordan vi opnår succes sammen.

Få en række simple, men effektive teknikker og redskaber til at sikre den opløftende fornemmelse af succes. Med udgangspunkt i bogen ‘Succes skal fejres’ sætter Anders Seneca fokus på, hvordan vi kan skabe og skærpe den fælles forståelse af kerneopgaven – og læse den endnu bedre.

Foredraget er ikke tænkt som en facitliste, men skal levere perspektiver og pointer, som deltagerne løbende kan spejle sig i. Kom og få input til refleksion, og bliv inspireret i din praksis som stolt pædagog.

BUPL Sydøst serverer sandwich, vand, kaffe og te.

Tid og sted

 • Onsdag den 21. oktober 2020
 • Kl.18.00 - 20.30
 • Ringsted Kongrescenter, Nørretorv, Ringsted, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 21. oktober 2020 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-10-21 18:00:00 2020-10-21 20:30:00 Europe/Copenhagen Fyraftensarrangement: Løs kerneopgaven sammen og få succes Foredrag ved direktør i Dogmekompagniet, foredragsholder og forfatter Anders Seneca Ringsted Kongrescenter, Nørretorv, Ringsted, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Sekretær Gitte Gram Rasmussen

  Tlf. nr. 35 46 54 68 eller mail: sydoest@bupl.dk