Log ind

ARRANGEMENTER

#StoltPædagog fyraftensarrangement – Filmaften i Nordisk Films Biografer Næstved- OBS: Alt optaget på dette arrangement


Kollision er et drama, der udforsker en familie i opløsning, en mands kamp mod systemet og desperate menneskers forsøg på at finde mening og håb, når alting ramler.


Kom og oplev Brødrene Awaz’ seneste drama Kollision med Nikolaj Lie Kaas og Cecilie Stenspil i hovedrollerne.

I filmen følger vi Leo, der leder en stor virksomhed, er gift og har to dejlige børn. Hans tilværelse falder dog snart voldsomt fra hinanden, da en tragedie indtræffer. Derefter følger en svær og barsk skilsmissesag, som går ud over alle – især parrets lille datter Liv.

Der vil blive serveret popcorn og sodavand til forestillingen. Filmforevisningen er et lukket arrangement for medlemmer af BUPL og PLS.

Skriv i tilmeldingsmailen, at du vil se filmen i Næstved.

 

Tid og sted

 • Onsdag den 29. januar 2020
 • Kl.18.30 - 20.30
 • Nordisk Film Biografer Næstved, Fabriksvej, Næstved, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 21. januar 2020 23:59.
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-01-29 18:30:00 2020-01-29 20:30:00 Europe/Copenhagen #StoltPædagog fyraftensarrangement – Filmaften i Nordisk Films Biografer Næstved- OBS: Alt optaget på dette arrangement Kollision er et drama, der udforsker en familie i opløsning, en mands kamp mod systemet og desperate menneskers forsøg på at finde mening og håb, når alting ramler. Nordisk Film Biografer Næstved, Fabriksvej, Næstved, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Gitte Gram Rasmussen, sekretær

Relaterede arrangementer

#StoltPædagog fyraftensarrangement – Filmaften i Biografcafeen, Vordingborg

Kollision er et drama, der udforsker en familie i opløsning, en mands kamp mod systemet og desperate menneskers forsøg på at finde mening og håb, når alting ramler.

 • 29.01.2020
 • Kl. 18.30-20.30
 • SYDøST