Temadag: Børn med autismespektrumsforstyrrelser i skole & dagtilbud (Østjylland & Århus) - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

Temadag: Børn med autismespektrumsforstyrrelser i skole & dagtilbud (Østjylland & Århus)


For at understøtte intentionen fra myndighederne om at begrænse smitten fra Corona virus, har vi i BUPL besluttet at anlægge et stærkt forsigtighedsprincip, hvilket betyder, at vi udsætter temadagenBørn med autismespektrumsforstyrrelser i skole & dagtilbud den 16. marts 2021.


Det handler temadagen om

 De senere år er antallet af børn, der får diagnosen autisme, steget mar­kant. Samtidig skal flere med autismespektrumforstyrrelser inkluderes i de almindelige skoler og dagtilbud. Det betyder nye krav til det pæda­gogiske arbejde:

 

 • Hvordan kan du som pædagog forstå de børn, der har anderledes socialkognitive profiler?
 • Hvad er deres styrkesider?
 • Hvor er de udfordret?
 • Hvordan kan du bedst møde dem?

 

To erfarne oplægsholdere fra Langagerskolen i Aarhus vil gøre dig klogere disse vigtige spørgsmål.

 

Program

Kl. 9:00:    Morgenkaffe

Kl. 9:30:   ”Børn med autismespektrumsforstyrrelser i skole & dagtilbud”, oplæg ved Birgit Drasbæk Søgaard Isene og Tina Tønnesen

Kl. 10:30:   Pause

Kl. 10:45:   ”Børn med autismespektrumsforstyrrelser i skole & dagtilbud”, oplæg fortsat ved Birgit Drasbæk Søgaard Isene og Tina Tønnesen

Kl. 12:00:    Sandwich

Kl. 12:30:   Tak for i dag

 

 

Om oplægsholderne

 

Birgit Drasbæk Søgaard Isene, cand.psych., autoriseret. Hu har tidligere været ansat i PPR, og siden 2007 har hun været ansat som psykolog i et tværfagligt konsulentteam på Langagerskolen i Aarhus. Her har hun både interne opgaver såsom psykologiske undersøgelser og eksterne opgaver, fx VISO-rådgivningsforløb.

 

 

 

 

Tina Tønnesen, master i specialpædagogik. Hun har siden 2007 virket som skolekonsulent i et tværfagligt konsulentteam på Langagerskolen i Aarhus. Her har hun både interne opgaver og eksterne opgaver, fx VISO-rådgivningsforløb. Derudover er Tina Tønnesen TEACCH-instrukør, som arbejder med visualiseret, struktureret specialpædagogik med fokus på individualisering.

 

 

Pris & tilmelding

Medlemmer af BUPL: 200 kroner

PLS’ere, pensionister og ledige: Gratis

Øvrige faggrupper under FH (Fagbevægelsens Hovedorganisation): 750 kroner

Tilmeldingen er bindende, og BUPL refunderer ikke eventuelle udgifter til vikar, p-afgift, transport m.v.

 

 

Hvis du allerede var tilmeldt den 11. juni 2020

Var du allerede tilmeldt temadagen “Børn med autismespektrumsforstyrrelser i skole & dagtilbud”, da den var planlagt til den 11. juni 2020, så gælder din bindende tilmelding stadig (du behøver derfor ikke at tilmelde dig igen). Dog dispenserer vi fra bindingen, hvis du er forhindret i at deltage den 16. marts 2021. Men det kræver, at du hurtigst muligt uden omkostninger melder afbud til faglig konsulent Bente Christensen (35 46 56 12). Hun kan også svare på andre spørgsmål vedrørende arrangementet.

 

 

Afbud

Tilmeldingen er bindende, men bliver du forhindret i at deltage, kan du sende en BUPL-kollega i stedet for. Du skal blot sende os en mail (ostjylland@bupl.dk) med kollegaens navn senest fredag den 9. marts 2021, kl. 12. – Under alle omstændigheder vil vi gerne have besked, da der er forplejning til arrangementet.

 

 

Sted

Som udgangspunkt afholdes temadagen i Smedjen, Værkmestergade 7, 8000 Aarhus C, men vi tager forbehold for ændringer i tilfælde af mange tilmeldinger. Du kan trygt møde op til arrangementet, hvor vi alle tager ansvar for at mindske smitterisikoen. BUPL Østjylland stiller derfor mundbind gratis til rådighed.

Læs, hvad Smedjen/Centralværkstedet konkret gør, og hvordan du skal forholde dig:

Coronaforanstaltninger 22 09 20

 

Målgrupper

Pædagoger og ledere, der er medlem af BUPL Århus og BUPL Østjylland, er velkomne på konferencerne.

 

 

Det skal du selv være særlig opmærksom på

Vi forbeholder os ret til at ændre i programmet, stedet etc., hvorfor du selv bør holde dig opdateret på denne side. Du vil nemlig heller ikke modtage en reminder-mail op til selve arrangementet.

 

Tid og sted

 • Tirsdag den 16. marts 2021
 • Kl.09.00 - 12.30
 • Smedien, Værkmestergade, Aarhus, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 10. marts 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-03-16 09:00:00 2021-03-16 12:30:00 Europe/Copenhagen Temadag: Børn med autismespektrumsforstyrrelser i skole & dagtilbud (Østjylland & Århus) For at understøtte intentionen fra myndighederne om at begrænse smitten fra Corona virus, har vi i BUPL besluttet at anlægge et stærkt forsigtighedsprincip, hvilket betyder, at vi udsætter temadagenBørn med autismespektrumsforstyrrelser i skole & dagtilbud den 16. marts 2021. Smedien, Værkmestergade, Aarhus, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til arrangementet, så ring til faglig konsulent Bente Christensen på 35 46 56 12.