Log ind

ARRANGEMENTER

Specialpædagogisk værksted: Spot på den specialpædagogiske faglighed – og på rammer og vilkår for den


Her får du inspiration med hjem, du oplever det faglige fællesskab med kolleger, og du bidrager til en ny BUPL-politik, som skal understøtte kampen for bedre rammer og vilkår på det special-pædagogiske område.


Tid og sted:


Den specialpædagogiske faglighed er afgørende for de børn, unge og voksne, vi arbejder med til hverdag. Derfor skal vi sikre de bedste rammer og vilkår for at sætte fagligheden i spil.

BUPL inviterer dig, der er pædagog eller leder med specialpædagogiske opgaver på almen- eller specialområdet til specialpædagogisk værksted.

Her får du inspiration med hjem, du oplever det faglige fællesskab med kolleger, og du bidrager til en ny BUPL-politik, som skal understøtte kampen for bedre rammer og vilkår på det specialpædagogiske område.

På værkstedet skal vi blandt andet arbejde med, hvad der kendetegner den specialpædagogiske faglighed, og hvad der skal til for at sætte den mere i spil. Sammen med de andre deltagere får du også mulighed for at øve dig på skarpe faglige argumenter for, hvorfor den specialpædagogiske faglighed skal have gode rammer og vilkår.

Ikke mindst, så skal du høre Rikke Smedegaard Hansen, pædagog og forfatter til bogen ’Ida er pisseprovokerende’, som holder oplæg om, hvordan følelser fylder – og bør fylde – i det specialpædagogiske arbejde. Der zoomes ind på, hvordan fagligheden spiller sammen med følelserne, og der gives perspektiver på hvordan vilkårene for det specialpædagogiske arbejde kan styrkes.

Du kan vælge at deltage i det specialpædagogiske værksted d. 15. november 2021 i DGI-byen i København eller d. 22. november 2021 på Innovationsfabrikken i Kolding.

Tilmelding

Værkstedet er kun for pædagoger og ledere, der løser specialpædagogiske opgaver på almen- eller specialområdet (daginstitution, skole, fritidsinstitution, mv.), og som er medlem af BUPL.

Tilmelding er ’først-til-mølle’. Ca. 1 uge før værkstedet sender vi dig det endelige program for dagen.

Hvis du tilmelder dig, men alligevel ikke kan deltage, så frameld dig hurtigst muligt via mail til maf@bupl.dk, så en anden kan få din plads. Deltagelse er gratis, men der opkræves et gebyr på 100 kr. for udeblivelse.

BUPL dækker dine vikar- og transportudgifter (billigste transportform). Det får du refunderet hos din lokale fagforening, så husk at gemme kvitteringer.

Hvis du har spørgsmål til værkstedet, så kontakt politisk konsulent i BUPL Christina Elling Skarving på ces@bupl.dk

Tid og sted

 • Mandag den 15. november 2021
 • Kl.10.00 - 15.30
 • DGI Byen, Tietgensgade, København V, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 28. oktober 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-11-15 10:00:00 2021-11-15 15:30:00 Europe/Copenhagen Specialpædagogisk værksted: Spot på den specialpædagogiske faglighed – og på rammer og vilkår for den Her får du inspiration med hjem, du oplever det faglige fællesskab med kolleger, og du bidrager til en ny BUPL-politik, som skal understøtte kampen for bedre rammer og vilkår på det special-pædagogiske område. DGI Byen, Tietgensgade, København V, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Christina Elling Skarving ces@bupl.dk