Log ind

ARRANGEMENTER

PFF Konference 2020 :: BUPL & SL Nordsjælland/Storkøbenhavn


Vi er rigtig stolte af at kunne løfte sløret for årets program til vores PFF Specialpædagogiske konference for medlemmer i BUPL og Socialpædagogerne i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Konferencen løber af stablen den 25. september fra kl. 8.30 - 15.00 i Herlev


Formiddag
 • Ny Udsathed v/ Mette Pless, Ph.d og Cand. mag i pædagogik og kulturgeografi

Mette forsker og er projektleder på flere undersøgelser indenfor uddannelses-, vejlednings- og marginaliseringsområdet.

Foredraget bidrager med forskningsmæssige svar på spørgsmål af stigende samfundsmæssig interesse, der handler om, hvorfor stadigt flere unge rammes af udsathed. Det er grundigt påvist, at social arv er afgørende for unges uddannelsesniveau, livschancer og trivsel. Imidlertid antyder nyere undersøgelser, at udsatheden er ved at ændre udtryk, og at middelklasseunge i stigende grad også rammes.

Nye former for udsathed kræver nye muligheder for positiv forandring, i form af indsatser, der fremmer livsdueligheden hos udsatte unge. De udsatte der stilles skarpt på er unge mellem 15 og 30 år, der er enten hjemløse, psykisk sårbare eller misbrugere og samtidigt står i en situation af ledighed og/eller gentagende frafald fra uddannelse. I projektet indgår dybdegående, kvalitative undersøgelser med fokus på, hvordan udsathed og livsduelighed udspiller i sig relation til 1. uddannelse/arbejde/ledighed, 2. familien og 3. ungdomsfællesskaber

 

 • Minder fra en rødvinsplettet opvækst v/ Katrine Quorning, Cand.mag i psykologi, nordisk sprog og litteratur.

Katrine er forfatter og har flere års undervisningserfaring fra både ungdomsuddannelser, højskoler, universitetet og folkeskole. I foredraget sætter Katrine fokus på alkoholisme i hjemmet, og de konsekvenser det har for børn, der vokser op med en far og/eller en mor med alkoholproblemer.

Med udgangspunkt i sin egen opvækst, som barn af en alkoholafhængig, fortæller Katrine om at skjule og skamme sig, om at tælle flasker i kælderen og at tage sig af sine søskende. Ligeledes ser hun nærmere på, hvad vi som samfund og fagpersoner kan gøre for bedre at hjælpe disse børn.

 

Eftermiddag

I foråret 2020 gennemførte vi en undersøgelse om løn- og arbejdstid for medlemmer ansat efter PFF-overenskomsten. Vi vil på mødet gennemgå undersøgelsens resultat, og hvilke konklusioner, vi kan drage fra undersøgelsen.

Ligeledes ser vi frem mod OK-21, og hvad vi kan forvente af de kommende overenskomstforhandlinger på det offentlige område.

Eftermiddagens oplægsholdere er: Kristine Falgaard, BUPL samt Troels Petersen, Socialpædagogerne

 


 

Vi håber meget, at du – og meget gerne også dine kolleger – har lyst til at deltage. Der vil blive serveret croissanter til morgen, en let og god frokost, samt lidt sødt om eftermiddagen.

 • Kun for medlemmer af SL og BUPL ansat på PFF-overenskomst
 • Tilmelding er nødvendig
 • Der ydes ikke frikøb
 • Der ydes ikke transporttilskud

 


Download programmet for PFF-konferencen 2020
Download program >>

Download program >>

Tid og sted

 • Fredag den 25. september 2020
 • Kl.08.30 - 15.00
 • Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej, Herlev, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 11. september 2019 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-09-25 08:30:00 2020-09-25 15:00:00 Europe/Copenhagen PFF Konference 2020 :: BUPL & SL Nordsjælland/Storkøbenhavn Vi er rigtig stolte af at kunne løfte sløret for årets program til vores PFF Specialpædagogiske konference for medlemmer i BUPL og Socialpædagogerne i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Konferencen løber af stablen den 25. september fra kl. 8.30 - 15.00 i Herlev Herlev Medborgerhus, Herlevgårdsvej, Herlev, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Martha Ernst Jacobsen
  Uddannelses- og professionskonsulent
  Mobil +45 25 58 93 72
  Email maej@bupl.dk