Log ind

ARRANGEMENTER

Specialpædagogisk Konference 2019 :: Nordsjælland og Storkøbenhavn


Vi er rigtig stolte af at kunne løfte sløret for årets program til vores PFF Specialpædagogiske konference for medlemmer i BUPL og Socialpædagogerne i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Konferencen løber af stablen den 20. september fra kl. 8.45 - 15 i Ballerup.


Da FH – Fagbevægelsens Hovedorganisation – har udnævnt 2019 til Arbejdsmiljørepræsentantens år, har vi valgt at målrette dette års tema mod dit arbejdsmiljø. Du vil derfor i år kunne deltage i oplæg om både, hvordan du selv håndterer konflikter og vold på arbejdspladsen, men også hvordan du passer på dig selv i netop dét spændingsfelt.

 

Dorthe Birkmose er vores hovedtaler i år. Hun vil fortælle om forråelse på arbejdspladsen.

 

Efter frokost skal du vælge dig på en af to masterclasses:

 • Den ene vil Mads Thomsen forestå. Han er ekspert i volds- og konflikthåndtering og har mange års undervisningserfaring på pædagoguddannelsen.
 • Den anden masterclass afholdes af klinisk psykolog Rikke Høgsted og temaet vil her være belastningspsykologi – om hvordan vi håndterer det psykiske pres i arbejdet med traumatiserede mennesker.

Dorthe Birkmose

Psykolog, foredragsholder, forfatter og blogger med fokus på faglighed, etik og risikoen for forråelse i arbejdet med mennesker. Desuden er hun tilrettelæggende underviser på den neuropædagogiske efteruddannelse i Dianalund.

 

Mads Thomsen

Cand.pæd. i pædagogisk psykologi og er ansat som Lektor i pædagogisk psykologi på Pædagoguddannelsen v./ UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole. Han arbejder endvidere som konsulent, foredragsholder og ejer af PPR-Thomsen.dk, som blandt andet har specialiseret sig i at hjælpe børn med skolevægring samt unge, der har truende og voldelig adfærd i skoler, socialpædagogiske netværks og familier.

 

Rikke Høgsted

Krisepsykolog, forfatter og organisationskonsulent med en lang og bred erfaring med belastningspsykologien fra arbejde som konsulent i Dansk Røde Kors, rådgiver i Kræftens Bekæmpelse, militærpsykolog i det Danske Forsvar, chefpsykolog i Falck Healthcare og udviklingschef i Region Hovedstadens Psykiatri.

 

Vi håber meget du – og meget gerne også dine kolleger – har lyst til at deltage. Der vil blive serveret croissanter til morgen, frokost, samt lidt sødt om eftermiddagen.

 • Tilmelding er nødvendig.
 • Der ydes ikke §15 refusion.

Læs hele programmet for PFF-konferencen 2019

Tid og sted

 • Fredag den 20. september 2019
 • Kl.08.45 - 15.00
 • Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 11. september 2019 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-09-20 08:45:00 2019-09-20 15:00:00 Europe/Copenhagen Specialpædagogisk Konference 2019 :: Nordsjælland og Storkøbenhavn Vi er rigtig stolte af at kunne løfte sløret for årets program til vores PFF Specialpædagogiske konference for medlemmer i BUPL og Socialpædagogerne i Nordsjælland og Storkøbenhavn. Konferencen løber af stablen den 20. september fra kl. 8.45 - 15 i Ballerup. Tapeten Magleparken 5 2750 Ballerup BUPL

  Spørgsmål

  Trine Heiberg

  Løn- og overenskomst konsulent

  Tlf. 35 46 53 33

  tnh@bupl.dk