Log ind

ARRANGEMENTER

Skulder ved skulder for velfærd og ordentlige vilkår (Næstved)


Onsdag den 18. april holder BUPL og de andre offentlige organisationer en happening i Næstved. Skulder-ved-skulder vil de offentligt ansatte understrege ønsket om en løsning på overenskomstforhandlingerne, som gavner alle.


Hver dag løfter de offentligt ansatte en væsentlig opgave, når de hjælper de syge, handicappede og ældre og udvikler og underviser børnene og de unge. Men skal vi passe på vores fælles velfærd i Danmark, skal vi også passe godt på de offentligt ansatte.

Det er budskabet, når de offentligt ansatte i Næstved Kommune onsdag den 18. april holder skulder-ved-skulder-happening i Næstved. Happeningen foregår sig på hjørnet af Farimagsvej, Rådmandshaven og Ringstedvej, hvor pædagoger, lærere, socialrådgivere, HK’ere og medarbejdere fra mange andre fag viser, at de står sammen om vores alle sammens velfærd.

De offenligt ansattes organisationer, der står bag eventet, håber på at skabe opmærksomhed omkring konsekvenserne af det pres, regeringen og KL lægger på de offentligt ansatte. Den offentlige sektor kan kun fungere, hvis vi giver medarbejderne ordentlige forhold og viser, at vi påskønner deres indsats. Derfor appellerer organisationerne til at alle bakker op om en løsning på overenskomstkonflikten.

Tid og sted

 • Onsdag den 18. april 2018
 • Kl.15.45 - 16.30
 • Farimagsvej 1, Næstved, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 18. april 2018 15:45.
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-04-18 15:45:00 2018-04-18 16:30:00 Europe/Copenhagen Skulder ved skulder for velfærd og ordentlige vilkår (Næstved) Onsdag den 18. april holder BUPL og de andre offentlige organisationer en happening i Næstved. Skulder-ved-skulder vil de offentligt ansatte understrege ønsket om en løsning på overenskomstforhandlingerne, som gavner alle. Farimagsvej 1, Næstved, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  NB! Man skal ikke tilmelde sig vores happening. Bare mød op!

   

  Jens Kristian Larsen

  jkl@bupl.dk