Log ind

ARRANGEMENTER

Seniorer i Silkeborg: Generalforsamling i seniorforening


Er du senior, førtidspensionist eller efterlønner i Silkeborgområdet, så kom til stiftende generalforsamling i BUPL Østjyllands seniorforening i Silkeborg. Den finder sted den 17. juni 2019, kl. 10 i Medborgerhuset, sal D, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg.


Lad os bygge videre på mange års relationer

Har du været medlem af BUPL, da du arbejdede? Er du nu pensionist, førtidspensionist eller efterlønner? Og har du arbejdet eller bor du i Silkeborg Kommune? – Så kom til stiftende generalforsamling i BUPL Østjyllands seniorforening i Silkeborg.

Ideen bag BUPL Østjyllands seniorforeningen i Silkeborg er at bygge videre på de tætte relationer mange pædagoger har eller har haft til det nære lokalmiljø, på oplevelser og erfaringer fra Silkeborg og ikke mindst på det engagement, der er lagt lokalt.

På den stiftende generalforsamling aftaler vi sammen:

 1. seniorforeningens formål
 2. ideer til aktiviteter
 3. etablerer en medlemsliste
Tidligere BUPL’er kan stadig være med

Hvis du har meldt dig ud af BUPL og endnu ikke er medlem af seniorforeningen i Silkeborg, er det ikke et problem. Du kan sagtens blive meldt ind i BUPL Østjyllands seniorforening i Silkeborg, hvis du var medlem af BUPL, da du var aktiv pædagog.

Vi skal sammen lægge et spændende program for foreningen

Alle ideer til seniorforeningens aktiviteter er velkomne. Det kunne være alt fra socialt samvær, udflugter og ekskursioner, oplæg og indlæg til debat og refleksion.

Generalforsamlingens dagsorden:
 1. Valg af bestyrelse/aktivitetsudvalg
 2. Vedtægter/rammer for arbejdet
 3. Eventuelt
Målgruppe for seniorforeningen i Silkeborg

Er du senior, førtidspensionist eller efterlønner i Silkeborgområdet, er du hjertelig velkommen til den stiftende generalforsamling, der finder sted den 17. juni 2019, kl. 10 i Medborgerhuset, sal D, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg. Du skal blot huske at tilmelde dig mødet.

Tid og sted

 • Mandag den 17. juni 2019
 • Kl.10.00 - 12.00
 • Silkeborg Medborgerhus, Bindslevs Plads, Silkeborg, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 13. juni 2019 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-06-17 10:00:00 2019-06-17 12:00:00 Europe/Copenhagen Seniorer i Silkeborg: Generalforsamling i seniorforening Er du senior, førtidspensionist eller efterlønner i Silkeborgområdet, så kom til stiftende generalforsamling i BUPL Østjyllands seniorforening i Silkeborg. Den finder sted den 17. juni 2019, kl. 10 i Medborgerhuset, sal D, Bindslevs Plads 5, 8600 Silkeborg. Silkeborg Medborgerhus, Bindslevs Plads, Silkeborg, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til selve arrangementet, så kontalt Else Marie Møller (20 10 34 39)