Log ind

ARRANGEMENTER

Seniorarrangement: Tur til Friedrichstadt med BUPL og Nilles rejser


Bybilledet i den lille romantiske kanalby Friedrichstadt er præget af hollandsk byggestil. Omkring torvet ses originale trappegavlhuse rejst af hollandske købmænd, og mellem husene flyder vandet i kanalerne, der har givet byen tilnavnet “Nordens Venedig”. Måske er der basis for at arrangere denne tur. Den bliver kun til noget, hvis minimum 10 personer fra BUPL vil med på turen. Ønsker du at deltage i turen, skal du sende en mail til Ingerlise på ingkrogh2@gmail.com senest 10. marts 2018. De, der har sendt mail, vil umiddelbart efter få besked på, om turen bliver til noget, og hvis den gør, hvordan du bestiller rejsen.


Tur til Friedrichstadt med BUPL og Nilles Rejser Tirsdag den 11. september – fredag den 14. september 2018
Bybilledet i den lille romantiske kanalby Friedrichstadt er præget af hollandsk byggestil. Omkring torvet ses originale trappegavlhuse rejst af hollandske købmænd, og mellem husene flyder vandet i kanalerne, der har givet byen
tilnavnet “Nordens Venedig”.

Måske er der basis for at arrangere denne tur. Den bliver kun til noget, hvis minimum 10 personer fra BUPL vil med på turen. Ønsker du at deltage i turen, skal du sende en mail til Ingerlise på ingkrogh2@gmail.com senest 10.
marts 2018. De, der har sendt mail, vil umiddelbart efter få besked på, om turen bliver til noget, og hvis den gør, hvordan du bestiller rejsen.

Om rejsen:
1. DAG: Tønder – Friedrichstadt
Morgenkomplet i Hedensted. Vi fortsætter til den hyggelige købstad, Tønder, hvor vi får en kort byrundtur samt tid på egen hånd. Videre ad hyggelige veje til et besøg på den flotte marskmuseumsgård, Roter Haubarg. Ankomst til Friedrichstadt sidst på eftermiddagen.

2. DAG: Ditmarsken – Brunsbüttel – Kielerkanalen (Halvdagstur)
Vi kører mod Ditmarsken og oplever marsklandet, havnen i Brunsbüttel og sluseanlægget ved Kielerkanalen. Vi sejler over Kielerkanalen, inden vi returnerer til Friedrichstadt. Her får vi mulighed for at udforske flere af den hyggelige bys sider og nyde en sejltur på kanalerne med en af kanalbådene.

3. DAG: Tønning – Eidersperrwerk – Büsum (Heldagstur)
Første stop bliver i Tønning, hvor vi går en kort tur. Herfra fortsætter vi igennem de gamle inddigede marskområder til det imponerende sluseanlæg, Eidersperrwerk, som er marsklandets beskyttelse mod stormflod. Efterfølgende får vi et ophold i den smukke turist- og vadehavsby,Büsum, som er rig på forretninger og caféer på den hyggelige havn, som ligger godt beskyttet af høje diger og et sluseanlæg. Sidst på eftermiddagen er vi tilbage i Friedrichstadt.

4. DAG : Slesvig – Flensborg
I Slesvig kører vi en byrundtur langs Slien og havnen forbi domkirken, Holm og A. P. Møllerskolen, før vi fortsætter ad ”Den Gamle Oksevej” til Flensborg, hvor der bliver en byrundtur og lidt tid på egen hånd. Indkøbspause ved Otto Duborg og frokostbuffet i Rødekro. Hotel Aquarium ligger direkte ved kanalerne og kun 50 meter fra byens torv. Værelserne er nyrenoverede, lyse og store, indrettet med TV, minibar, hårtørrer samt bad og toilet. Der
tilbydes gratis internet. Forplejningen består af en velassorteret buffet om morgenen og en lækker 3-retters menu om aftenen. Der er IKKE elevator på hotellet.
Pris: 3495,-
Enkeltværelse + 490,-
Sejltur: Ca. 8,50 EUR

Tid og sted

 • Tirsdag den 11. september 2018
 • Kl.07.00 - 17.00
 • Friedrichstadt, Frederiksstad, Tyskland
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 10. marts 2018 23:59.
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-09-11 07:00:00 2018-09-11 17:00:00 Europe/Copenhagen Seniorarrangement: Tur til Friedrichstadt med BUPL og Nilles rejser Bybilledet i den lille romantiske kanalby Friedrichstadt er præget af hollandsk byggestil. Omkring torvet ses originale trappegavlhuse rejst af hollandske købmænd, og mellem husene flyder vandet i kanalerne, der har givet byen tilnavnet “Nordens Venedig”. Måske er der basis for at arrangere denne tur. Den bliver kun til noget, hvis minimum 10 personer fra BUPL vil med på turen. Ønsker du at deltage i turen, skal du sende en mail til Ingerlise på ingkrogh2@gmail.com senest 10. marts 2018. De, der har sendt mail, vil umiddelbart efter få besked på, om turen bliver til noget, og hvis den gør, hvordan du bestiller rejsen. Friedrichstadt, Frederiksstad, Tyskland BUPL

  Spørgsmål

  Ingerlise Krogh

  e-mail ingkrogh2@gmail.com

  Telefon: 28 31 75 76