Log ind

ARRANGEMENTER

Seminar: Ledelse af dit ledelsesteam – Sydjylland


Få nye redskaber til ledelsen af dit ledelsesteam. På dette seminar får du input til at få et ledelsesteam til at arbejde smidigt sammen og have blik for helheden.


Den 18. november følger vi op på succesen fra tidligere og sætter igen fokus på ledelsen af dit ledelsesteam.

For de fleste ledere af ledere fylder det meget at få et fortravlet ledelsesteam til at arbejde smidigt sammen, have blik for helheden og have fodslag i det fælles ledelsesarbejde. Det er et vanskeligt og dilemmafyldt ledelsesarbejde, hvor du som leder af ledere ofte står alene.

Det er også et afgørende stykke arbejde, fordi ledelsesteamet er din bedste (og ofte eneste) mulighed for at skabe pædagogisk sammenhæng på tværs af institutionen, udnytte ressourcerne optimalt, skabe trivsel blandt lederne og løse de store udfordringer ved fælles hjælp.

Når det lykkes, så spreder energi, ansvarlighed og handlekraft sig som ringe i vandet.

Få konkrete værktøjer med hjem

På seminaret får du input til:

 • hvordan I kan arbejde med jeres fælles opgaver, spare tid for hinanden og få sat flere ledelseskræfter i spil.
 • hvordan tænkningen om snitflader spolerer teamets evne til at tænke i helheder, og hvad du kan gøre i stedet.
 • hvordan du helt konkret kan bryde mønstret med alt for mange punkter på jeres dagsorden til ledermøderne, skabe mere dynamik og fordybelse.

Dagen bliver til i en livfuld blanding af oplæg, refleksion og dialog. Vær forberedt på at blive udfordret på vanetænkning, blive inspireret og deltage med din egen erfaring.

Til oplæggets centrale pointer er der medfølgende værktøjer og modeller, du kan anvende direkte i dit arbejde med din egen ledergruppe.

Målgruppe

Medlemmer af BUPL Sydjylland, der er leder af ledere.

Forplejning

Der er fuld forplejning på dagen. Dvs morgenkaffe, frokost og eftermiddagskaffe.

Hvis corona-situationen betyder, at vi ikke kan mødes fysisk, gennemføres seminarets oplæg som en virtuel workshop samme dag kl. 9.00-11.00

Om oplægsholderen

Birgitte Kurup har som chefkonsulent og partner i UKON arbejdet med udviklingen af hundredvis af ledergrupper i regioner og kommuner, på universiteterne og i private organisationer. Hun har solid erfaring med leder- og organisationsudvikling inden for børne- og ungeområdet fra bl.a. Fredericia, Herning, Odense, Fåborg, Århus og Syddjurs kommuner.

Seminaret og Birgitte Kurups praksis er bl.a. funderet i Marianne Livijns ph.d. om organisationsdesign, Morten Fogsgaards forskning om ledelse på tværs af organisationer og Anders Trillingsgaards bog: Ledelsesteamet gentænkt.

Bogen fik seks stjerner i Jyllandsposten. Om bogen skrev Alfred Josefsen:

Ledelsesteamet gentænkt sætter en ny dagsorden for ledelse i grupper. Dels udfoldes et flot vokabularium, dels opstilles en struktureret og anvendelig model for udvikling i mange forskellige faser, dimensioner og perspektiver, og dels skabes mange flere nuancer omkring ledelsesgrupperne, end hvad vi normalt tænker på.”

Tid og sted

 • Onsdag den 18. november 2020
 • Kl.08.30 - 15.30
 • Bupl Sydjylland, Gejlhavegård 14B, Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 11. november 2020 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-11-18 08:30:00 2020-11-18 15:30:00 Europe/Copenhagen Seminar: Ledelse af dit ledelsesteam – Sydjylland Få nye redskaber til ledelsen af dit ledelsesteam. På dette seminar får du input til at få et ledelsesteam til at arbejde smidigt sammen og have blik for helheden. Bupl Sydjylland, Gejlhavegård 14B, Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Spørgsmål vedr. indhold af seminaret: Birgitte Kurup, partner og chefkonsulent i UKON
  bk@ukon.dk

  Spørgsmål vedr. det praktiske samt tilmelding: Jonna Jul Gudmundsen, formand BUPL Sydjylland
  joj@bupl.dk