Log ind

ARRANGEMENTER

Psykisk arbejdsmiljø og samarbejdsflader mellem TR og AMR


Din nærmeste kollega i det daglige, udover lederen, er din arbejdsmiljørepræsentant eller tillidsrepræsentant. Sammen skal I håndtere mange udfordringer fra hverdagen.


Men er det muligt at adskille de to tillidshverv? Og skal man det?

Der skal arbejdes med snitflader og forsøges at skabe en forståelses for hinandens opgaver og hvor I skal arbejde sammen.

Mød op sammen med din TR/AMR, og få tid til at drøfte disse udfordringer.

Tid: Den 25. januar 2022 kl. 09.00 – 15.30.

Sted: BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst

Målgruppe: Tillidsrepræsentanter og arbejdsmiljørepræsentanter

Pladser: Der er 24 pladser

Tilmeldingsfrist: Onsdag den 15. december 2021.

Praktiske oplysninger

FOR TR: I forbindelse med kurset skal du ansøge om tjenestefrihed, da dagene er efter TR-reglernes § 15-virksomhed, som betyder, at BUPL betaler din løn. Vi beder dig derfor sørge for, at din kommune sender os en regning på lønrefusion.

Refusionen SKAL være os i hænde senest tre måneder efter afholdelsen af kursusforløbet.

Er du i tvivl, så kontakt din fællestillidsrepræsentant i din kommune.

Der gives kørselsgodtgørelse fra privatadresse til kursusstedet. Hvis du er i egen bil, er taksten efter Statens lave kørselstakst, eller prisen på tog/busbillet for rejsen til kursusstedet. Husk at medbringe kvittering på tog/busbillet, for at få udgiften refunderet.

FOR AMR: Der gives kørselsgodtgørelse fra privatadresse til kursusstedet. Hvis du er i egen bil, er taksten efter Statens lave kørselstakst, eller prisen på tog/busbillet for rejsen til kursusstedet. Husk at medbringe kvittering på tog/busbillet, for at få udgiften refunderet.

Forplejning

Hvis du er vegetar, veganer eller har fødevareallergi, så kan du kontakte sekretær Kristine T. Kristensen på tlf. direkte 35 46 55 00 eller e-mail bupl-nordjylland@bupl.dk, så der kan blive bestilt mad til dig.

Kommende kurser og uddannelser for tillids- og arbejdsmiljørepræsentanter

Se uddannelsesårshjulet for TR og AMR

Tid og sted

 • Tirsdag den 25. januar 2022
 • Kl.09.00 - 15.30
 • BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 15. december 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-01-25 09:00:00 2022-01-25 15:30:00 Europe/Copenhagen Psykisk arbejdsmiljø og samarbejdsflader mellem TR og AMR Din nærmeste kollega i det daglige, udover lederen, er din arbejdsmiljørepræsentant eller tillidsrepræsentant. Sammen skal I håndtere mange udfordringer fra hverdagen. BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst BUPL

  Spørgsmål

  Gitte Mølgaard Nielsen

  Faglig sagsbehandler

  E-mail: gin@bupl.dk