Log ind

ARRANGEMENTER

Professionsdag og årsmøde for ledere i BUPL Sydjylland


BUPL Sydjylland inviterer til professionsdag og årsmøde for alle ledermedlemmer. Glæd dig til en spændende og inspirerende dag i selskab med dine lederkolleger. Der vil være oplæg, debat og teatersport.


Hvornår: Torsdag 1. oktober 2020 kl. 9-15.30. Der er indskrivning og morgenkaffe fra kl 8.

Hvor: Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding

 

Program:

08.00-09.00 Morgenkaffe med indskrivning

09.00-09.05 Velkomst ved formand Jonna Jul Gudmundsen

09.05-10.30 “Paradokser i ledelse” ved Lotte Lüscher

10.30-10.45 Pause

10.45-12.15 “Fra sur kultur til glad kultur” ved Gunnar Ørskov

12.15-13.00 Frokost

13.00-14.00 Årsmødet for ledere

Dagsorden for årsmødet

14.00-14.15 Pause

14.15-15.15 Kosmonauterne: Teatersport

15.15 Farvel og tak for i dag ved Jonna Jul Gudmundsen

Alle oplæg er i plenum.

 

Kort om oplægsholderne

 

Lotte Lüscher

Erhvervspsykolog og ph.d. i ledelse fra Aarhus Universitet. Foredraget tager afsæt i bogen ’Lederen mellem tvivl og handlekraft’, som handler om de menneskelige modsætningsforhold og paradokser, der er på spil i rollen som leder. Fx kravet om omstillingsparathed i forhold til at holde fast i sine egne værdier, og opgaven med at tage ledelsesmagten tydeligt på sig og samtidig have en ligeværdige dialoger med medarbejderne. Læs Lotte Lüschers artikel: Hvad betyder det at være en modig leder? i Mandagmorgen

Gunnar Ørskov

Foredragsholder, forfatter, direktør og coach. Foredraget handler om indfriede og uindfriede forventninger, om hvorfor vi oplever det, vi gør, og om de sandheder, vi fortæller hinanden. Det handler om at turde stille spørgsmålstegn ved vores fælles opfattelse af virkeligheden og om, hvordan vi får begyndt at tale til hinanden og ikke om hinanden.

Kosmonauterne

Teatertruppen har eksisteret i 15 år og rejser Danmark rundt med teatersport. Skuespillerne tager udgangspunkt i publikum og omdanner fx stikord, titler, jobs og steder til små sketches, sange og komiske indslag. Rammen er vel tilrettelagt, men indholdet er nyt hver gang. Kosmonauterne er flere gange kåret som Danmarksmester i Teatersport.

 

Årsmøde for ledere

På årsmødet for ledere får du lederbestyrelsens mundtlige beretning for arbejdet de seneste to år. Du får mulighed for at debattere den lokale lederbestyrelses arbejde og de aktuelle ledelsesudfordringer med dine lederkollegaer.

Da BUPL Sydjylland afholder årsmøde hver andet år, er hele den lokale lederbestyrelse på valg. Vi opfordrer alle med interesse for arbejdet til at stille op. Er du optaget af ledernes arbejdsvilkår, og vil du have indflydelse på, hvilke aktiviteter og indsatser BUPL tilbyder ledermedlemmer, så meld dig til BUPL Sydjyllands lederbestyrelse.

Vi mødes ca. hver anden måned og diskuterer alt fra minimumsnormeringer, planlægning af ledelsesarrangementer, lønpolitik på lederområdet og andre temaer, der er aktuelle for pædagogiske ledere. Bestyrelsesarbejdet giver dig mulighed for at netværke på tværs af kommunerne og giver indsigt i og indflydelse på, hvordan BUPL arbejder for at styrke lederområdet i Sydjylland.

Du kan stille op direkte på lederårsmødet, og du er mere end velkommen til at kontakte Ib Andersen ia@aabenraa.dk, formand for lederne i BUPL Sydjylland, hvis du har spørgsmål.

 

Covid-19: BUPL Sydjylland ønsker at begrænse smittespredning

BUPL Sydjylland ønsker at bidrage til at stoppe smittespredningen af covid-19. Vi vil derfor på professionsdagen bede dig give mundtligt samtykke til, at BUPL Sydjylland kan videregive dine kontaktoplysninger til sundhedsmyndighederne, hvis de i forlængelsen af arrangementet henvender sig med det formål at opspore smittekæder og begrænse smittespredning. Samtykket dækker således kun din deltagelse i dette arrangement, og videregivelse af dine kontaktoplysninger vil kun ske, såfremt sundhedsmyndighederne selv henvender sig i forbindelse med smitteopsporing.

Tid og sted

 • Torsdag den 1. oktober 2020
 • Kl.08.00 - 15.30
 • Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 25. september 2020 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-10-01 08:00:00 2020-10-01 15:30:00 Europe/Copenhagen Professionsdag og årsmøde for ledere i BUPL Sydjylland BUPL Sydjylland inviterer til professionsdag og årsmøde for alle ledermedlemmer. Glæd dig til en spændende og inspirerende dag i selskab med dine lederkolleger. Der vil være oplæg, debat og teatersport. Comwell Kolding, Skovbrynet 1, 6000 Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål til tilmelding, kan du kontakte:

  Rikke Anette Hille
  rah@bupl.dk
  3546 5398