Log ind

ARRANGEMENTER

Onlinemøde om BUPL’s udviklingspulje


Er du og dine kollegaer nysgerrige på, hvordan man kan få støtte til at arbejde med udvikling af pædagogisk praksis. Så kan du tilmelde dig vores onlinemøde om udviklingspuljen, hvor du kan få viden om puljen og inspiration fra et aktuelt udviklingsprojekt.


Til dette onlinemøde kan du høre lidt mere om udviklingspuljen, hvordan man søger den, og hvad man skal være opmærksom på, når man sætter gang i et udviklingsprojekt.

Du kan også møde Skovbørnehaven Krudthus der med støtte fra udviklingspuljen har arbejdet med hvordan man omsætter FNs verdensmål til noget, der giver mening i børnehøjde.

Oplæg
 • Daniela Cecchin – konsulent i afdelingen for profession på BUPLs forbundskontor og ansvarlig for udviklingspuljen
 • Skovbørnehaven Krudthus – Har for nylig gennemført et udviklingsprojekt med støtte fra udviklingspuljen om de 17 verdensmål i børnehøjde.
Formålet med udviklingspuljen

Puljen har til formål at støtte udviklingsprojekter, der kan styrke professionen og pædagogers praksis i arbejdet med børn og unge. Puljens midler er målrettet pædagogisk udvikling, der rækker udover institutionens egen hverdag, og som derfor kræver ekstra ressourcer. Puljen skal bidrage til, at den udviklede viden og erfaringer fra projektet kan blive delt fra pædagog til pædagog, til fælles refleksion og inspiration.

Hvem kan søge?

Det er BUPL’s medlemmer, ledere og pædagoger, der kan søge midler i BUPL’s Udviklingspulje. Ansøgningen kan udarbejdes i samarbejde med andre pædagogisk relevante udviklingspersoner.

Næste ansøgningsfrist er d. 15. september, og du kan læse mere om hvordan du søger her: https://bupl.dk/forskning-udvikling/udviklingspulje

Download program >>

Download program >>

Tid og sted

 • Torsdag den 24. juni 2021
 • Kl.15.00 - 16.00
 • BUPL ONLINE
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 22. juni 2021 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-06-24 15:00:00 2021-06-24 16:00:00 Europe/Copenhagen Onlinemøde om BUPL’s udviklingspulje Er du og dine kollegaer nysgerrige på, hvordan man kan få støtte til at arbejde med udvikling af pædagogisk praksis. Så kan du tilmelde dig vores onlinemøde om udviklingspuljen, hvor du kan få viden om puljen og inspiration fra et aktuelt udviklingsprojekt. BUPL ONLINE BUPL

  Spørgsmål

  Eline Gundersen
  Uddannelses- og professionskonsulent
  Mobil +45 29 69 81 26
  Email elg@bupl.dk