Log ind

ARRANGEMENTER

Online fyraftensmøde: Forstå vores gamerbørn


Få forståelse og indsigt i gamerbørnenes verden. På dette webinar kan du få viden om problematikker i computerspil og de værdifulde fællesskaber og gode relationer, der opbygges i gamernes univers.


Tid: Mandag den 29. november kl. 19.00-21.00
Sted: Online


Stadig flere børn og unge er optaget af computerspil, og som voksen kan det være svært både at forstå og acceptere gamerbørnene og deres verden. Men manglende forståelse kan give anledning til konflikter og misforståelser.

Derfor inviterer BUPL Fyn til online webinar, som skal give os voksne en bedre forståelse af gaming og gamerens interesse. Frederik Bo Christensen vil fortælle om forskellige computerspil og gamerens motivation for at spille samt om de gode relationer og fællesskaber, der opstår og består i computerspil. Relationer, der er lige så virkelige som dem, der opstår på en fodboldbane.

Fyraftensmødet foregår mandag den 29. november kl. 19-21 på platformen Teams.

Indhold::

 • Computerspil og computerspillere
 • Problematikker og computerspil
 • Værdifulde fællesskaber i computerspil
 • Gaming og gode relationer
 • Gode råd og vejledning

Webinaret handler som udgangspunkt om børn fra cirka 8 år og opefter.

Teknik:
Du tilmelder dig på tilmeldingsknappen her på siden senest mandag den 22.november. Inden webinaret får du tilsendt et link til at deltage via Teams, og du kan logge på fra din telefon, tablet eller pc.

Om oplægsholderen:
Oplægsholder er Frederik Bo Christensen, som har 25 års erfaring som gamer. Derudover har han en bachelor i informationsvidenskab og er kandidat i pædagogik.

 

 

 

 

 

 

 

 

Målgruppe:
Alle medlemmer af BUPL Fyn

 

Tid og sted

 • Mandag den 29. november 2021
 • Kl.19.00 - 21.00
 • Online
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 22. november 2021 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-11-29 19:00:00 2021-11-29 21:00:00 Europe/Copenhagen Online fyraftensmøde: Forstå vores gamerbørn Få forståelse og indsigt i gamerbørnenes verden. På dette webinar kan du få viden om problematikker i computerspil og de værdifulde fællesskaber og gode relationer, der opbygges i gamernes univers. Online BUPL

  Spørgsmål

  Spørgsmål vedrørende tilmeldinger:
  Liselotte Malig Pedersen
  lpe@bupl.dk