Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST – Omsorg, behov og udvikling (Nykøbing F.)


Små børn har først og fremmest behov for følelsesmæssig omsorg. Men hvordan arbejder vi som pædagoger med pædagogisk kvalitet for de mindste børn i vuggestuen?


VI ER DESVÆRRE BLEVET NØDT TIL AT AFLYSE ARRANGEMENTET OG SKRIVER UD TIL MEDLEMMER, DER ALLEREDE HAR TILMELDT SIG. VI HÅBER AT VENDE TILBAGE MED FLERE SPÆNDENDE ARRANGEMENTER. 

Der er for meget fokus på læring i de danske vuggestuer og for lidt på den følelsesmæssige omsorg. Det er afgørende væsentligt, at små børn har det godt, føler sig trykke og ikke er ængstelige. Forskeren Thomas Gitz-Johansen har undersøgt relationen mellem pædagoger og småbørn og giver med udgangspunkt i en metode til spædbørnsobservation indblik i, hvordan vi som pædagoger får nuanceret indsigt i arbejdet med små børn.

Oplæg: Thomas Gitz-Johansen, lektor og ph.d.

Deltagere: medlemmer af BUPL Sydøst og PLS

Pris: gratis

Mad og drikke: BUPL giver sandwich, vand, kaffe og te

 

Tid og sted

 • Tirsdag den 30. april 2019
 • Kl.18.00 - 20.30
 • Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, 4800 Nykøbing Falster, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 22. april 2019 23:57.
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-04-30 18:00:00 2019-04-30 20:30:00 Europe/Copenhagen AFLYST – Omsorg, behov og udvikling (Nykøbing F.) Små børn har først og fremmest behov for følelsesmæssig omsorg. Men hvordan arbejder vi som pædagoger med pædagogisk kvalitet for de mindste børn i vuggestuen? Nykøbing F. Teater, Østergågade 2, 4800 Nykøbing Falster, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Jens Kristian Larsen: jkl@bupl.dk