(UDSKUDT TIL MAJ) Medlemsmøde for dagtilbud i Helsingør: Dialog om kvalitet (ONLINE) - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

(UDSKUDT TIL MAJ) Medlemsmøde for dagtilbud i Helsingør: Dialog om kvalitet (ONLINE)


NY DATO KOMMER PÅ SNAREST. Helsingør Kommune har indgået en velfærdsaftale på dagtilbudsområdet de næste tre år frem til 30. juni 2024.


Det betyder at dagtilbuddene i denne periode, på nær på nogle enkelte områder, fritages fra de bindinger der ligger i dagtilbudsloven. Det betyder også, at kommunen i denne periode skal frisætte dagtilbuddene fra kommunale krav, og give plads til at den pædagogiske dømmekraft kan udfolde sig. Målet er at skabe dagtilbud af høj kvalitet – men hvordan ser det egentlig ud?

Deltag i medlemsmødet

BUPL Nordsjælland inviterer i samarbejde med FOA Nordsjælland medlemmer på dagtilbudsområdet i Helsingør til online medlemsmøde for at sætte ord på, hvad det er der skaber kvalitet i den pædagogiske praksis.

Til at hjælpe os med det har vi inviteret No Emil Kampmann, der er lektor på Københavns Professionshøjskole og har forsket i, hvordan man på tværs af kommunale forvaltninger og daginstitutioner samarbejder om udvikling af kvalitet.

Som forskningsleder for projektet ”Dialoger om kvalitet” har No Emil Kampmann undersøgt, hvilke perspektiver på kvalitet, der opleves som betydningsfulde for henholdsvis pædagoger, leder og forvaltning. Han vil derfor hjælpe os godt på vej i arbejdet med at sætte ord på de drømme og ambitioner, vi har for den pædagogiske praksis for de næste tre år.

Vel mødt – vi glæder os meget til en god debat

BUPL Nordsjælland

 


Baggrundviden

 


Tilmelding

For: Medlemmer fra dagtilbudsområdet i Helsingør
Tid & Sted: på Teams d. 8. april fra kl. 18 –20.
Tilmeldingsfrist: d. 7. april

Tid og sted

 • Torsdag den 8. april 2021
 • Kl.18.00 - 20.00
 • Bupl Nordsjælland, Østergade 4 A, Hillerød, Danmark (ONLINE)
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 7. april 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-04-08 18:00:00 2021-04-08 20:00:00 Europe/Copenhagen (UDSKUDT TIL MAJ) Medlemsmøde for dagtilbud i Helsingør: Dialog om kvalitet (ONLINE) NY DATO KOMMER PÅ SNAREST. Helsingør Kommune har indgået en velfærdsaftale på dagtilbudsområdet de næste tre år frem til 30. juni 2024. Bupl Nordsjælland, Østergade 4 A, Hillerød, Danmark (ONLINE) BUPL

  Spørgsmål

  Eline Gundersen
  Uddannelses- og professionskonsulent
  Mobil +45 29 69 81 26
  Email elg@bupl.dk