Log ind

ARRANGEMENTER

OK18: Morgenbrød for en fælles løsning (Vordingborg)


Pædagoger, lærere, sosu-assistenter og andre offentligt ansatte har brug for anerkendelse og respekt fra arbejdsgiverne. Også når det handler om løn- og ansættelsesvilkår. På baggrund af overenskomstkonflikten står de offentligt ansattes organisationer fredag morgen bag et fælles event på Banegårdspladsen i Vordingborg.


Vi har alle brug for noget meningsfuldt at stå op til om morgenen. Og er vi så heldige at have job, har vi brug for, at vores arbejdsgivere klapper os på skuldrene og siger “godt gået”. Desværre er det ikke det, offenligt ansatte oplever i forbindelse med den truende konflikt med arbejsgiverne.

Fredag morgen deler de offentligt ansatte i Vordingborg morgenbrød ud på Banegårdspladsen i Vordingborg og får en snak om anerkendelse, velfærd og truslen om lockout. Med aktionen vil de offentlig ansatte give deres medborgere på vej på arbejde et symbolsk klap på skulderen og understrege, at de offentligt ansatte ønsker en løsning til gavn for hele Danmark.

Uden anerkendelse og respekt for de offenligt ansatte, kan det danske velfærdssystem ikke fungere. Det er dem, der hver morgen står op for at udvikle og undervise børnene og de unge, hjælpe de ældre, syge og handicappede eller på anden måde bidrage til vores fælles velfærdssamfund. Det gør de med engagement, og fordi de synes, det er vigtigt. Men de offentligt ansatte har brug for at blive respekteret og anerkendt. Og det bliver vi blandt andet i kraft ordentlige løn- og ansættelsesforhold.

Mød op, hvis du har lyst til at være med.

Arrangør: De faglige organisationer for offentligt ansatte i Vordingborg.

Tid og sted

 • Fredag den 13. april 2018
 • Kl.07.00 - 10.00
 • Banegårdspladsen, Vordingborg, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 13. april 2018 07:00.
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-04-13 07:00:00 2018-04-13 10:00:00 Europe/Copenhagen OK18: Morgenbrød for en fælles løsning (Vordingborg) Pædagoger, lærere, sosu-assistenter og andre offentligt ansatte har brug for anerkendelse og respekt fra arbejdsgiverne. Også når det handler om løn- og ansættelsesvilkår. På baggrund af overenskomstkonflikten står de offentligt ansattes organisationer fredag morgen bag et fælles event på Banegårdspladsen i Vordingborg. Banegårdspladsen, Vordingborg, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Joakim Rex Blankschøn

  jrb@bupl.dk