Log ind

ARRANGEMENTER

Nyuddannet pædagog: Kom foran i jobkøen – Kolding


Som nyuddannet kan du deltage i et traineeforløb, der giver et kompetenceløft og er et stærkt værktøj til at få et job. Kom til intromøde i Kolding 13. marts.


Vi ved, at nyuddannede pædagoger har sværere ved at finde et job end deres erfarne kolleger. Derfor tilbyder BUPL-A og BUPL Sydjylland dig at deltage i et traineeforløb, der er et kompetenceløft og et stærkt værktøj til at hjælpe dig i job.

Traineeforløbet er udviklet af Projekt ULV og hedder ”Traineeforløb ULV”, som står for:

 • Udvikling gennem
 • Livserfaring, der skaber
 • Værdi.

Projekt ULV styres af tre yngre pædagoger fra Aarhus-området – Alexander, Lasse og Kasper, der er de gennemgående undervisere på traineeforløbet.

I denne video kan du se, hvad andre nyuddannede pædagoger har fået ud af forløbet:

Hvorfor skal du deltage i et traineeforløb?

Arbejdsgiverne lægger vægt på, at du gør noget aktivt i perioden uden arbejde. Det fortæller noget om dig – og din motivation for at komme i job. Derfor bliver du allerede fra første dag i forløbet mere interessant for arbejdsgiverne. Det bliver du, fordi du nu kan skrive ind i din ansøgning, at du er i gang med et kompetenceløft inden for det pædagogiske felt.

Vi har gode erfaringer med, at traineeforløb skaber jobåbninger for nyuddannede pædagoger. Mange af pædagogerne går i job under og umiddelbart efter traineeforløbet. Alle tidligere deltagere i Traineeforløb ULV er efterfølgende kommet i job.

Vi glæder os til at se dig den 13. marts i Kolding, hvor du i forlængelse af intromødet kan tage stilling til, om det er noget for dig.

Læs mere om traineeforløbet her

Tid og sted

 • Tirsdag den 13. marts 2018
 • Kl.09.30 - 12.00
 • Bupl Sydjylland, Gejlhavegård 14B, Kolding, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 11. marts 2018 08:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-03-13 09:30:00 2018-03-13 12:00:00 Europe/Copenhagen Nyuddannet pædagog: Kom foran i jobkøen – Kolding Som nyuddannet kan du deltage i et traineeforløb, der giver et kompetenceløft og er et stærkt værktøj til at få et job. Kom til intromøde i Kolding 13. marts. Bupl Sydjylland, Gejlhavegård 14B, Kolding, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Hvis du har spørgsmål eller brug for flere oplysninger, kan du sende en mail direkte til jobvejleder i Jobteamet
  Jette Risager Hansen
  jrh@bupl.dk