Log ind

ARRANGEMENTER

Klubpædagogisk Træf: Workshop og Netværk


Dette træf skal rumme klubfagligheden i både sin almenhed og særegenhed, der hvor fritids- og ungdomsklubberne møder større børn og unge i det organiserede fritidsliv.


Når vi taler om klubpædagogikkens væsen og indhold, stilles vi ofte overfor spørgsmålet om, hvor særegen denne pædagogik kan siges at være.

Ligeledes ved vi, at flere forskellige faktorer spiller ind, når man ønsker at vurdere det klubpædagogiske arbejdes kvalitet, og forstå rammerne omkring det.

Dette træf skal rumme klubfagligheden i både sin almenhed og særegenhed, der hvor fritids- og ungdomsklubberne møder større børn og unge i det organiserede fritidsliv; hvor livsduelighed og fællesskab både er velkendte og bærende værdier. Med interaktivt oplæg og workshops udfolder vi klubpædagogikkens potentialer.


Oplægsholder

Ungdomsforsker og leder af Center for Ungdomsstudier Søren Østergaard.

I oplægget vil Søren Østergaard sætte fokus på, hvilke klubber børn og unge efterspør-ger, vigtigheden af, at formulere et klubpædagogisk DNA, sammenhængen mellem struktur og pædagogik, samt vigtigheden af, at vi i klubberne kan italesætte fritidspæ-dagogikkens transferværdi i forhold til andre områder af livet!

 

Download programmet

(KOMMER SENERE) Klubpædagogisk Træf: Workshop og Netværk

 

Praktisk information

Pris For medlemmer: 150 kr.
For ikke-medlemmer: 350 kr.
For studerende og ledige: Gratis

Tid og sted

 • Onsdag den 21. oktober 2020
 • Kl.08.30 - 12.00
 • ROYAL STAGE, Milnersvej, Hillerød, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 14. oktober 2020 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-10-21 08:30:00 2020-10-21 12:00:00 Europe/Copenhagen Klubpædagogisk Træf: Workshop og Netværk Dette træf skal rumme klubfagligheden i både sin almenhed og særegenhed, der hvor fritids- og ungdomsklubberne møder større børn og unge i det organiserede fritidsliv. ROYAL STAGE, Milnersvej, Hillerød, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Martha Ernst Jacobsen
  Uddannelses- og professionskonsulent
  Mobil +45 25 58 93 72
  Email maej@bupl.dk