Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST: Netværk vedr. børn med særlige behov


Netværk for pædagoger der arbejder børn og unge med særlige behov, hvor vi fx taler om tidlige og forebyggende indsatser, handicapcentrets sagsbehandling, forældresamarbejde, og vores samarbejde med PPR og specialpædagogisk afdeling i Aarhus Kommune.


Opdateret 11. marts 2020. Arrangement er desværre aflyst pga. coronavirus.
Smitten fra coronavirus udvikler sig i øjeblikket fra time til time.
Sundhedsmyndighederne forudser, at der kan komme kapacitetsudfordringer på sygehusene, som i særlig grad vil ramme de svageste i samfundet. Alles adfærd er derfor afgørende. Vi, der er ressourcestærke, kan bidrage til at inddæmme og afbøde konsekvenserne af smitten, så vi undgår et unødigt stort pres på sundhedsvæsenet.
For at understøtte intentionen fra myndighederne, har BUPL Århus netop besluttet at alle arrangementer frem til påske aflyses.

Tilmeldte får besked pr. mail, og det vil fremgå af www.bupl.dk/aarhus, at arrangementet er aflyst.
Vi følger udviklingen dag for dag, og der kan løbende komme opdateringer på www.bupl.dk/aarhus og https://www.facebook.com/buplaarhus


Der inviteres hermed til det første af vores to årlige halvdagsmøder i vores netværk for pædagoger, der arbejder med børn med særlige behov.

Vi får besøg af Børn og Ungechef Lisbeth Schmidt Andersen. Hun er udover at være distriktschef for området ’Sydvest’ også fagchef for specialområdet i Børn og Unge. Under hende er der eksempelvis nedsat et ’Netværk for specialområdet’. Det er derfor interessant for os at høre hvordan hun som fagchef og i samarbejde med dette netværket arbejder for og understøtter specialområdet i Børn og Unge.
På dagsordenen kommer der desuden nyt vedr. specialområdet og mulighed for fælles erfaringsudveksling.

Dagsorden

8.15 Morgenbrød

08.30-09.30 Vi får besøg af Børn og Ungechef Lisbeth Schmidt Andersen. Hun er udover at være distriktschef for området ’Sydvest’ også fagchef for specialområdet i Børn og Unge. Under hende er der eksempelvis nedsat et ’Netværk for specialområdet’. Det er derfor interessant for os at høre hvordan hun som fagchef og i samarbejde med dette netværket arbejder for og understøtter specialområdet i Børn og Unge. – Arbejder der eksempelvis med håndtering af vold/trusler og magtanvendelser? – Arbejdes der med vidensdeling og erfaringsudveksling ift. specialpædagogisk praksis generelt og hvordan kommunikeres der ud til området?
Der bliver lagt op til dialog med mulighed for at stille spørgsmål samt give Lisbeth indblik i jeres arbejde.

09.30-09.45 Pause

09.45-10.30 Fokus på vilkår og arbejdsmiljø. Vidensdeling mellem jer – hvad er på spil og hvordan påvirkes jeres arbejde? Hvordan håndterer i ift. vold og trusler og magtanvendelser?

10.30-10.45 Forskning ift. specialområdet. I Børn og Unge Forskning er der beskrevet flere forskningsprojekter, Find Børn&Unge bladet her

10.45-11.00 Næste møde i netværket – Hvem vil have besøg? Forslag til temaer.

OBS. I tilfælde af færre af 4 tilmeldte vil mødet blive aflyst. Og de tilmeldte får besked, ligesom det vil fremgå her hvis arrangementet er aflyst.

Tid og sted

 • Onsdag den 18. marts 2020
 • Kl.08.30 - 11.00
 • BUPL-huset, Kystvejen 17, stuen
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 11. marts 2020 12:00.
  Arrangementet er aflyst
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-03-18 08:30:00 2020-03-18 11:00:00 Europe/Copenhagen AFLYST: Netværk vedr. børn med særlige behov Netværk for pædagoger der arbejder børn og unge med særlige behov, hvor vi fx taler om tidlige og forebyggende indsatser, handicapcentrets sagsbehandling, forældresamarbejde, og vores samarbejde med PPR og specialpædagogisk afdeling i Aarhus Kommune. BUPL-huset, Kystvejen 17, stuen BUPL

  Spørgsmål

  Dorte Kyed Søndergaard
  dks@bupl.dk