VIRTUELT: Netværk for arbejdsmiljørepræsentanter - dagtilbud Skanderborgvej, Oddervej (Aarhus) - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

VIRTUELT: Netværk for arbejdsmiljørepræsentanter – dagtilbud Skanderborgvej, Oddervej (Aarhus)


BUPL Århus afholder netværksmøder for arbejdsmiljørepræsentanter (AMR) fire gange årligt. Netværket giver AMR mulighed for at mødes på tværs og dele erfaringer.


Netværksmøderne er en god støtte i arbejdsmiljøarbejdet. AMR får mulighed for at møde andre arbejdsmiljørepræsentanter, udveksle erfaringer og sparre.

Netværksmødet afholdes virtuelt.

Formålet med netværksmødet er status samt
– at I får mulighed for at få sparring samt udveksle ideer med hinanden
– at vi kan få indsigt i og fingeren på pulsen i forhold til, hvad der rør sig på arbejdspladserne

Da mødet foregår online, sendes der er link til mødet – hvis du ikke har modtaget et link, og ønsker at deltage, skal du skrive til faglig sekretær Carin Weibull, clw@bupl.dk

Vi håber, at du har mulighed for at deltage på netværksmødet – hvis ikke, så hører vi gerne fra dig, dels hvis du har konkrete spørgsmål eller behov for at vende en problemstilling og dels fordi vi gerne vil have fingeren på pulsen og være klædt på til at være Jeres talerør op MED-systemet.

Tid og sted

 • Tirsdag den 3. november 2020
 • Kl.09.00 - 12.00
 • Kystvejen 17, Aarhus, Danmark
 • Tilføj begivenhed til kalender 2020-11-03 09:00:00 2020-11-03 12:00:00 Europe/Copenhagen VIRTUELT: Netværk for arbejdsmiljørepræsentanter – dagtilbud Skanderborgvej, Oddervej (Aarhus) BUPL Århus afholder netværksmøder for arbejdsmiljørepræsentanter (AMR) fire gange årligt. Netværket giver AMR mulighed for at mødes på tværs og dele erfaringer. Kystvejen 17, Aarhus, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Carin Weibull
  clw@bupl.dk
  +45 2113 9133