Log ind

ARRANGEMENTER

VIRTUELT: Netværk af akademiske pædagoger i Aarhus


Hvis du har en kandidat- eller masteruddannelse bag dig og fortsat arbejder indenfor institutionsområdet, så er dette netværk sikkert lige noget for dig.


Denne gang foregår mødet virtuelt over Zoom.

På mødet deltager Jan Jaap Rothuizen og Sisse Due fra VIA. De fortæller om et projekt, de lige nu har gang i. Projektet går på tværs af Norge og Danmark, og undersøger de akademisk uddannede pædagogers erfaringer med at bringe deres viden i spil i pædagogisk arbejde i daginstitutioner. Aktuelt skal de i gang med fokusgruppeinterview, og håber at kunne rekruttere nogle her fra netværket til disse interview.

Endelig kan vi også prøve at reflektere over det corona gør ved pædagogikken og samarbejdet på institutionerne – hvis der er tid og lyst.

Om netværket
På møderne diskuterer vi og deler erfaringer om, hvordan man bedst muligt bruger sin videreuddannelse i det daglige arbejde, og hvilke muligheder der er for at sætte sin viden i spil i forhold til de interne professionsdiskussioner. Kandidatstuderende er også velkomne.

Du kan deltage i mødet ved at skrive en mail til næstformand Helle Ebsen, hee@bupl.dk, så sender hun et link til Zoom.

Tid og sted

  • Tirsdag den 3. november 2020
  • Kl.17.00 - 19.00
  • Kystvejen 17, Aarhus, Danmark
  • Tilføj begivenhed til kalender 2020-11-03 17:00:00 2020-11-03 19:00:00 Europe/Copenhagen VIRTUELT: Netværk af akademiske pædagoger i Aarhus Hvis du har en kandidat- eller masteruddannelse bag dig og fortsat arbejder indenfor institutionsområdet, så er dette netværk sikkert lige noget for dig. Kystvejen 17, Aarhus, Danmark BUPL

    Spørgsmål

    Næstformand Helle Ebsen
    hee@bupl.dk