Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST: Naturnetværk i BUPL Århus


Netværkets formål er at samle og dele viden om hvordan naturens muligheder i bredeste forstand inddrages som et centralt tema i den pædagogiske praksis.


Næste møde i naturnetværket d. 27. maj er aflyst. Ny dato følger.

Tema: Natur og leg

De nye styrkede læreplaner og stærkere læringsfællesskaber har stor fokus på at få legen tilbage som et primært og elementært element i hverdagen i daginstitutionerne. Både i de fastlagte pædagogiske aktiviteter samt i de mere frie børneinitierede aktiviteter.
Denne aften vil vi forsøge at give hinanden nogle gode ideer og eksempler på, hvordan viden om naturen kan læres på en sjov og lærende måde.

Formål og baggrund for netværket
Interessen for børn og natur finder man mange forskellige steder – i skovbørnehaven naturligvis, men også i vuggestuen eller den helt almindelige børnehave. Det bærende er ikke nødvendigvis institutions-typen, men lysten og interessen for, hvordan samspillet kan etableres.

For at kvalificere vores indsigt har vi taget initiativ til at etablere et netværk, der kan understøtte dialog på tværs af de institutionelle opdelinger, og med netværket ønsker vi at understøtte, at såvel teori som praksisformer bliver samlet og delt. Netværket er geografisk placeret i Aarhus, men vil være orienteret nationalt og internationalt.

Der er ikke tilmelding til netværket. Du møder blot op, hvis du vil være med.

Tid og sted

  • Onsdag den 27. maj 2020
  • Kl.17.00 - 19.00
  • Børnehuset Østerskov, Mallinggårdsvej 6, Malling, Danmark
  • Tilføj begivenhed til kalender 2020-05-27 17:00:00 2020-05-27 19:00:00 Europe/Copenhagen AFLYST: Naturnetværk i BUPL Århus Netværkets formål er at samle og dele viden om hvordan naturens muligheder i bredeste forstand inddrages som et centralt tema i den pædagogiske praksis. Børnehuset Østerskov, Mallinggårdsvej 6, Malling, Danmark BUPL

    Spørgsmål

    Tove Rasmussen
    tovra@aarhus.dk