Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST – MidtVestjylland: Workshop i pædagogikkens tegn


BUPL MidtVestjylland inviterer til en workshop, hvor du som medlem får mulighed for at drøfte pædagogik og pædagogisk praksis, samt give input til BUPL’s arbejde med faget.


Dagen vil bestå af korte oplæg og give rig mulighed for erfaringsudveksling med andre pædagoger gennem inddragende processer, hvor vi vil tage afsæt i den viden, I har fra pædagogisk praksis.

Inspiration på tværs
Udover muligheden for at inspirere hinanden på tværs, vil vi også gerne bruge jeres input. I BUPL MidtVestjylland arbejder vi kontinuerligt med afsæt i BUPL’s professionsstrategi, som handler om fortsat styrkelse af faget og anerkendelse heraf. Vi har tradition for at inddrage medlemmernes perspektiver fra den pædagogiske praksis i alt vores arbejde omkring faget, bl.a. i forhold til faglige medlemsarrangementer, samarbejde med pædagoguddannelsen, påvirkning af vilkår for efter- og videreuddannelse, udvikling af faget, etc.

Emner for dagen:

 • Den aktuelle pædagogiske praksis i de forskellige pædagogiske arbejdsområder.
 • Overgange mellem institutioner.
 • Tværfaglighed.
 • Etikkens betydning for pædagogik og arbejdsmiljø.
Oplægsholder:

Denne dag vil du møde Jonna Uhre og Marlene Gram Berthelsen fra BUPL MidtVestjylland, samt grafisk facilitator Pernille Lisabeth Mollie Knudsen.

Målgruppe:

Alle medlemmer, der har lyst til at drøfte pædagogik og erfaringsudveksle med andre medlemmer. NB – Deltagerantaller er begrænset til 20 personer og vi vil prioritere at få deltagere fra de forskellige pædagogiske arbejdspladser.

Forplejning:

Der er fuld forplejning på dagen.

Frikøb:

BUPL MidtVestjylland giver frikøb til dagen og dækker transportudgifter.

Tid og sted

 • Torsdag den 27. maj 2021
 • Kl.09.00 - 14.00
 • BUPL Midtvestjylland, Stationsvej 8a, 7500 Holstebro
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 2. maj 2021 23:59.
  Arrangementet er desværre aflyst
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-05-27 09:00:00 2021-05-27 14:00:00 Europe/Copenhagen AFLYST – MidtVestjylland: Workshop i pædagogikkens tegn BUPL MidtVestjylland inviterer til en workshop, hvor du som medlem får mulighed for at drøfte pædagogik og pædagogisk praksis, samt give input til BUPL’s arbejde med faget. BUPL Midtvestjylland, Stationsvej 8a, 7500 Holstebro BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte professionskonsulent Marlene Gram Berthelsen, mrm@bupl.dk, eller faglig sekretær Jonna Uhre, jpu@bupl.dk.