Log ind

ARRANGEMENTER

AFLYST: MidtVestjylland: Vi har brug for din faglige stemme – invitation til workshop


I BUPL MidtVestjylland har vi tradition for at inddrage medlemmers perspektiver fra den pædagogiske praksis i alt vores arbejde omkring faget, bl.a. faglige medlemsarrangementer, politisk påvirkning, samarbejde med pædagoguddannelsen, påvirkning af vilkår for efter- og videreuddannelse, udvikling af faget, etc.


Brug din faglige stemme

BUPL MidtVestjylland inviterer derfor til en workshop, hvor du som medlem kan give in-put til og få indflydelse på dette arbejde.

Dagen vil blive en vekselvirkning mellem oplæg og inddragende processer med afsæt i den viden, I har fra pædagogisk praksis.

Vi håber på stor deltagelse, så vi i fællesskab kan udvikle på og kvalificere vores arbejde, så det i sidste ende er aktuelt for dig som medlem.

 

Det praktiske

Deltagerantallet er begrænset til 20 personer og vi vil prioritere at få deltagere fra de forskellige pædagogiske arbejdsområder.

BUPL MidtVestjylland giver frikøb til dagen og dækker transportomkostninger.

Tid og sted

 • Torsdag den 1. oktober 2020
 • Kl.09.00 - 14.30
 • BUPL MidtVestjylland, Stationsvej 8a, 7500 Holstebro
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 24. september 2020 23:55.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-10-01 09:00:00 2020-10-01 14:30:00 Europe/Copenhagen AFLYST: MidtVestjylland: Vi har brug for din faglige stemme – invitation til workshop I BUPL MidtVestjylland har vi tradition for at inddrage medlemmers perspektiver fra den pædagogiske praksis i alt vores arbejde omkring faget, bl.a. faglige medlemsarrangementer, politisk påvirkning, samarbejde med pædagoguddannelsen, påvirkning af vilkår for efter- og videreuddannelse, udvikling af faget, etc. BUPL MidtVestjylland, Stationsvej 8a, 7500 Holstebro BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte professionsmedarbejder Marlene Gram Berthelsen, mrm@bupl.dk, eller faglig sekretær Jonna Uhre, jpu@bupl.dk.