Log ind

ARRANGEMENTER

MidtVestjylland: Ta’ en kollega med


BUPL MidtVestjylland inviterer dig og en kollega med til en humoristisk og lærerig aften med fokus på kommunikation og gensidig forståelse på den gode, pædagogiske arbejdsplads.


Den gode arbejdsplads
Rune Strøm vil denne aften give jer et humoristisk og lærerigt oplæg, der giver jer indsigt i de mekanismer, der styrker kommunikationen, trivslen og forståelsen på den pædagogiske arbejdsplads.

Med masser af effektive redskaber og samtidig en enkel og humoristisk tilgang til at forstå den gode kommunikation, giver Rune Strøm redskaber til, hvordan I som kollegaer bedre kan forstå hinanden og minimere risikoen for fremtidige konflikter. Indholdet i oplægget er konkret, så det er lige til at bruge i en hektisk og udfordrende dagligdag. En dagligdag, hvor I som kolleger, ledere og medarbejdere ønsker at se hinanden som medspillere.

Oplægget giver en fælles indsigt, der kan bygges videre på. Det giver også en oplevelse med masser af grin, indblik og åbenbaringer, I kan bringe med ind i jeres personalegruppe.

Rune Strøm er en sjov, dygtig og engageret oplægsholder, der har meget på hjerte, og som formår at kombinere faglige emner med personlige vinkler. Han anvender personlige historier og eksempler, som vi alle kan genkende fra vores egen hverdag, og han er ikke bleg for at udstille sine egne mangler og fejltrin i bestræbelserne på at skabe forståelse og motivation.

Ta’ en kollega med
Du får denne aften mulighed for at invitere en kollega med ind i det faglige fællesskab til en aften, der handler om jeres arbejdspladsfællesskab. Din kollega behøver ikke at være medlem af BUPL. Vær dog opmærksom på, at der denne aften er deltagerbegrænsning.

Oplægsholder:

Rune Strøm er foredragsholder, forfatter og kommunikationsekspert. Han holder en lang række foredrag, kurser og workshops indenfor emnerne kommunikation og konflikthåndtering for virksomheder, foreninger, skoler, institutioner m.fl. i det private og offentlige. Oprindeligt har Rune en baggrund som socialpædagog og har efterfølgende videreuddannet sig som coach og professionel mediator i skoleverdenen.

Målgruppe:

Alle medlemmer. Tag gerne en kollega med – men husk også at tilmelde din kollega. Tilmelding sker efter først til mølle-princippet, da der er deltagerbegrænsning på 250 deltagere.

Sådan tilmelder du din kollega:

Skriv navnet på din kollega i kommentarfeltet, når du tilmelder dig selv.

Forplejning:

Der serveres let aftensmad mellem kl. 17.30-18.00, senere kaffe/te med sødt.

Tid og sted

 • Tirsdag den 29. november 2022
 • Kl.17.30 - 20.15
 • Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Sports Allé 6, 7480 Vildbjerg, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 15. november 2022 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-11-29 17:30:00 2022-11-29 20:15:00 Europe/Copenhagen MidtVestjylland: Ta’ en kollega med BUPL MidtVestjylland inviterer dig og en kollega med til en humoristisk og lærerig aften med fokus på kommunikation og gensidig forståelse på den gode, pædagogiske arbejdsplads. Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Sports Allé 6, 7480 Vildbjerg, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte professionskonsulent Maria Brockhoff, mkbb@bupl.dk, eller næstformand Jonna Uhre, jpu@bupl.dk.