Log ind

ARRANGEMENTER

MidtVestjylland: Skærp dine ledelseskompetencer


Denne workshop sætter fokus på egne styrker, kompetencer og værdi som leder i den pædagogiske profession.


Lederkarriererådgiver i BUPL, Nadia Halkjær Jensen, præsenterer metoder og øvelser til at kortlægge kompetencer og giver input ind i det pædagogiske ledelsesfelt. På workshoppen arbejder vi med at formulere dette ind i din personlige lederkompetenceprofil. Du får skærpet din refleksion på, hvad du er særlig god til i ledelse og går hjem med første udkast til din egen lederkompetenceprofil.

Som deltager i workshoppen får du mulighed for at lave aftale om udarbejdelse af individuel JTI-profil (Jungiansk Type Index) – et værktøj til at arbejde med selvindsigt og egne værdier i ledelse. Det foregår ved en individuel og fortrolig sparringssamtale med Nadia Halkjær Jensen, hvor JTI kobles til at kvalificere lederkompetenceprofilen yderligere. Den individuelle samtale foregår over Teams og tidspunktet herfor er fleksibelt. Der informeres om JTI og den individuelle sparring på workshoppen.

Udbytte
Det samlede udbytte er, at du har en skarp individuel kompetenceprofil med JTI indarbejdet og har reflekteret over din ledelse.

Underviser:

Nadia Halkjær Jensen er karriererådgiver for ledere i BUPL. Hun er uddannet kandidat i offentlig administration og har en bachelor i pædagogik samt EMCC-certificeret coach. Nadia har stor erfaring med karriererådgivning af ledere i det pædagogiske felt og stor viden omudfordringer og kompleksitet i offentlig ledelse.

Målgruppe:

Medlemmer, der arbejder på lederoverenskomst.

Forplejning:

Der er fuld forplejning på dagen.

Tid og sted

 • Onsdag den 26. januar 2022
 • Kl.09.00 - 15.00
 • BUPL Midtvestjylland, Stationsvej 8a, 7500 Holstebro, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 18. januar 2022 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-01-26 09:00:00 2022-01-26 15:00:00 Europe/Copenhagen MidtVestjylland: Skærp dine ledelseskompetencer Denne workshop sætter fokus på egne styrker, kompetencer og værdi som leder i den pædagogiske profession. BUPL Midtvestjylland, Stationsvej 8a, 7500 Holstebro, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte lederkonsulent Karin Billeskov, kbi@bupl.dk.