Log ind

ARRANGEMENTER

MidtVestjylland: Praktikvejlederdag – daginstitutioner


Hvert år uddannes pædagoger, der gennem deres praktikker har tilegnet sig viden, erfaring og kompetencer i pædagogisk praksis. Bag dem står praktikvejledere, som er med til at facilitere de studerendes læringsprocesser i praktikkerne. BUPL MidtVestjylland vil gerne understøtte praktikvejlederes opgave og praktikkens samspil med uddannelsen.


I 2019 tilbyder vi derfor tre formiddage for praktikvejledere; én formiddag for hver specialisering og vejledere, der er knyttet hertil.

Disse formiddage vil byde på nyeste viden om:
 • Specialiseringens faglige indhold
 • Prøver i praktikken
 • Videns- og færdighedsmål samt kompetencemål – hvad er hvad?
 • Praktikinstitutionens ansvar og uddannelsens ansvar
 • Hvilke forhold gælder for det at være studerende og ansat på samme tid?
 • Inspiration til praktikvejledning

Derudover vil der være tid til at lade sig inspirere og drøfte vejlederrollen med andre praktikvejledere fra samme specialisering.

Oplægsholdere

På disse formiddage vil der fra VIA deltage en koordinator fra den givne specialisering og praktikkoordinatoren fra Pædagoguddannelsen i Holstebro. Fra BUPL MidtVestjylland deltager Jonna Uhre, næstformand, og Marlene Gram Berthelsen, professionsmedarbejder.

Målgruppe

Medlemmer, der er praktikvejledere tilknyttet Pædagoguddannelserne i Viborg, Ikast eller Holstebro. Andre medlemmer, der finder emnet interessant, er naturligvis også velkomne.

Forplejning

Der serveres formiddagskaffe mellem kl. 9.00-9.30. Dagen afsluttes med let frokost.

Har du bemærkninger, fx til forplejningen, bedes du skrive dette i kommentarfeltet, når du tilmelder dig.

Tid og sted

 • Tirsdag den 3. september 2019
 • Kl.09.00 - 12.30
 • BUPL MidtVestjylland, Stationsvej 8a, 7500 Holstebro
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 27. august 2019 23:55.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2019-09-03 09:00:00 2019-09-03 12:30:00 Europe/Copenhagen MidtVestjylland: Praktikvejlederdag – daginstitutioner Hvert år uddannes pædagoger, der gennem deres praktikker har tilegnet sig viden, erfaring og kompetencer i pædagogisk praksis. Bag dem står praktikvejledere, som er med til at facilitere de studerendes læringsprocesser i praktikkerne. BUPL MidtVestjylland vil gerne understøtte praktikvejlederes opgave og praktikkens samspil med uddannelsen. BUPL MidtVestjylland, Stationsvej 8a, 7500 Holstebro BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte professionsmedarbejder Marlene Gram Berthelsen, mrm@bupl.dk, eller faglig sekretær Jonna Uhre, jpu@bupl.dk.