MidtVestjylland: Pædagogisk praksis under COVID19-pandemien - digitalt medlemsarrangement - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

MidtVestjylland: Pædagogisk praksis under COVID19-pandemien – digitalt medlemsarrangement


Grethe Kragh-Müller vil til et digitalt medlemsarrangement fortælle om, hvordan COVID19-pandemien har påvirket det pædagogiske læringsmiljø i daginstitutioner og skole- og fritidsinstitutioner.


Med afsæt i en undersøgelse, hvor Grethe har interviewet pædagoger og børn om deres oplevelse af tiden under COVID-19-pandemien, samt sin viden om pædagogisk praksis, vil hun denne aften komme omkring følgende:

 • Hvilke beskyttelsesfaktorer har der været for børn og unge under COVID-19-pandemien og hvordan kan vi fortsat styrke disse? Herunder betydningen af uddannet personale.
 • Børns udviklingspsykologiske udgangspunkt – hvad er børn i stand til at forstå? Hvordan og hvor meget kan og skal vi involvere børn i viden om COVID-19?
 • Hvordan sikrer vi høj kvalitet i det pædagogiske læringsmiljø og børnefællesskabet under de retningslinjer, der aktuelt er for daginstitutioner, skoler og fritidstilbud?
Praktiske oplysninger

Tilmelding sker efter først til mølle-princippet.

Du vil modtage en mail før arrangementets start med et link, hvorfra du kan tilgå arrangementet samt vejledning hertil.

Tid og sted

 • Tirsdag den 10. november 2020
 • Kl.19.00 - 20.30
 • BUPL Midtvestjylland, Stationsvej, Holstebro (Foregår digitalt)
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 5. november 2020 23:55.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-11-10 19:00:00 2020-11-10 20:30:00 Europe/Copenhagen MidtVestjylland: Pædagogisk praksis under COVID19-pandemien – digitalt medlemsarrangement Grethe Kragh-Müller vil til et digitalt medlemsarrangement fortælle om, hvordan COVID19-pandemien har påvirket det pædagogiske læringsmiljø i daginstitutioner og skole- og fritidsinstitutioner. BUPL Midtvestjylland, Stationsvej, Holstebro (Foregår digitalt) BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte professionskonsulent Marlene Gram Berthelsen, mrm@bupl.dk, eller faglig sekretær Jonna Uhre, jpu@bupl.dk.