Log ind

ARRANGEMENTER

MidtVestjylland: Lederforeningens årsmøde


Hvordan opnår man som leder sammenhæng mellem styring og medarbejdernes motivation?


Ifølge Lotte Bøgh Andersen, forsker i ledelse, motivation og performance, afhænger sammenhængen af medarbejdernes opfattelse af styringen.

Opleves styring som værende understøttende for arbejdet, forstærkes medarbejdernes motivation. Modsat kan styring, der opfattes kontrollerende, udhule motivationen.

Gennem sit oplæg vil Lotte sætte forskningsresultater i relation til deltagernes egne erfaringer og udfordringer for derved at skabe ny viden om ledelse i forskellige kontekster.

Hun vil ligeledes dykke ned i Ledelseskommissionens nyeste anbefalinger og muligheder og sætte dem i relation til såvel praktisk som forskningsbaseret viden om ledelse på det pædagogiske område.

 

Målgruppe:

Formiddagens program er for alle medlemmer af BUPL MidtVestjylland, der arbejder med ledelse. Vi slutter formiddagen af med fælles frokost.

Selve årsmødet er kun for medlemmer af BUPL MidtVestjylland, der er ansat på lederoverenskomst eller som leder på det private område.


Tilmelding:

Tilmeld dig formiddagens program inkl. frokost

Tilmeld dig hele dagens program

 


Program:
  • 09.00 Indtjekning og kaffe, te m.m.
  • 09.30 Styring og motivation v/ Lotte Bøgh Andersen
  • 12.00 Frokost
  • 13.00 Årsmøde – Download dagsorden (pdf)
  • 15.00 Afslutning og tak for i dag
Oplægsholder:

Lotte Bøgh Andersen er professor ved Aarhus Universitet og VIVE – Det Nationale Forsknings- og Analysecenter for Velfærd og medlem af Regeringens ledelseskommission. Hun forsker i ledelse, motivation og performance i offentlige og private organisationer og fokuserer især på, hvordan styring og ledelse kan bringes til at bidrage til øget medarbejdermotivation og organisatorisk målopfyldelse.

Tid og sted

  • Onsdag den 26. september 2018
  • Kl.09.00 - 15.00
  • Kulturcenter Limfjord, Skyttevej 12, 7800 Skive

Tilmelding

Tilmeldingsfrist:
Senest den 13. september 2018 23:55.
Du kan tilmelde dig formiddagens program eller hele årsmødet via linket til venstre.
Tilføj begivenhed til kalender 2018-09-26 09:00:00 2018-09-26 15:00:00 Europe/Copenhagen MidtVestjylland: Lederforeningens årsmøde Hvordan opnår man som leder sammenhæng mellem styring og medarbejdernes motivation? Kulturcenter Limfjord, Skyttevej 12, 7800 Skive BUPL

Spørgsmål

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte BUPL MidtVestjylland på midtvestjylland@bupl.dk eller 35465555.