Informationer fra omverdenen og vores sanser aktiverer hjernens kredsløb nedefra. Denne aften vil Linda Kunz Sørensen rette fokus på dette niveau ift. temaet stress, da stress og afstresning ofte er gennemgående størrelser i arbejdet med børn og unge med forskellige og blandede diagnoser.
Hjernens nederste, sansende niveau
Oplægget vil tage afsæt i det helhedssyn på barnet og den unge, som den neuropædagogiske forståelsesramme tilbyder. Linda vil give en introduktion til det neuropædagogiske genstandsfelt, samt til udvalgt teori om hjernens udvikling med særligt fokus på hjernens nederste, sansende niveau.
Neuropædagogiske redskaber og modeller
På en praksisnær måde vil Linda præsentere neuropædagogiske redskaber og modeller, som efterfølgende kan anvendes i det daglige arbejde med identifikation og analyse af tegn som led i planlægningen af læringsforløb i skole- og fritidstilbud.
Linda vil i sit oplæg tage afsæt i:
Linda Kunz Sørensen er cand.pæd.psyk., master in educational psychology og har siden 2012 arbejdet med efter-og videreuddannelse som lektor ved Neuropædagogisk Kompetencecenter. Hun er oprindeligt uddannet folkeskolelærer og har arbejdet 10 år i almen- og specialpædagogisk praksis.
Medlemmer, der arbejder i skole, SFO, fritidshjem og klub. Andre medlemmer, der finder emnet interessant, er naturligvis også velkomne.
Der serveres let aftensmad mellem kl. 17.30 og 18.00, senere kaffe/te med sødt.
TAGS
Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte professionskonsulent Marlene Gram Berthelsen, mrm@bupl.dk, eller faglig sekretær Jonna Uhre, jpu@bupl.dk.