Log ind

ARRANGEMENTER

MidtVestjylland: Generalforsamling


Bemærk, at generalforsamlingen finder sted i Vildbjerg. Vi har været nødt til at flytte generalforsamlingen pga. restriktioner vedr. Corona.


Generalforsamlingen er din mulighed for, som medlem af BUPL MidtVestjylland, at få direkte indflydelse på fagforeningens udvikling og politik. Generalforsamlingen er fagforeningens øverste myndighed og har derfor sin vigtigste opgave i at rette kursen og politikkerne ind. På generalforsamlingen skal også vælges en bestyrelse til at varetage ledelsen af fagforeningen indtil næste generalforsamling finder sted om to år.

 

Program

Vi åbner dørene kl. 16.30 med indskrivning og udlevering af generalforsamlingsmateriale. Der vil være spisning fra kl. 17.00-18.00. Selve generalforsamlingen starter kl. 18.00.

 

Transport

Udgifter til offentlig transport refunderes mod fremvisning af billet. Ved kørsel i privat bil ydes kørepenge á 1,96 kr. pr. km. Det ses gerne, at man arrangerer fælleskørsel.

 

Materialer

Du kan løbende orientere dig om generalforsamlingen under menuen Generalforsamling. Her finder du dagsorden, indkomne forslag og efterfølgende referat.

 

Forslag

Alle medlemmer af BUPL MidtVestjylland har mulighed for at fremsætte forslag til generalforsamlingen. Eksempler herpå kan være ændringsforslag til fagforeningens politikker og bestemmelser. Foreslagene kan fremsættes til og med den 26. september og skal sendes til midtvestjylland@bupl.dk eller BUPL MidtVestjylland, Stationsvej 8a, 7500 Holstebro.

 

Tilmelding

Af hensyn til fællesspisningen er tilmelding nødvendig. Det er vigtigt, at vi får navn, CPR-nummer og e-mailadresse på samtlige tilmeldte.

Vi glæder os til at se dig.

 

Tid og sted

 • Mandag den 5. oktober 2020
 • Kl.16.30 - 22.00
 • Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Sports Allé 6, 7480 Vildbjerg
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 25. september 2020 12:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-10-05 16:30:00 2020-10-05 22:00:00 Europe/Copenhagen MidtVestjylland: Generalforsamling Bemærk, at generalforsamlingen finder sted i Vildbjerg. Vi har været nødt til at flytte generalforsamlingen pga. restriktioner vedr. Corona. Vildbjerg Sports- og Kulturcenter, Sports Allé 6, 7480 Vildbjerg BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål vedr. generalforsamlingen, er du velkommen til at kontakte BUPL MidtVestjylland på midtvestjylland@bupl.dk eller 3546 5555.