Log ind

ARRANGEMENTER

MidtVestjylland: Fokus på fritidspædagogikken – hvad ønsker I? (Ringkøbing-Skjern)


Fritidspædagogikken har gennem den seneste tid fået opmærksomhed og med det følger en række spørgsmål om, hvad der konkret skal ske på området i BUPL MidtVestjyllands otte kommuner. På dette medlemsmøde sætter vi fokus på fritidspædagogikken ude hos jer.


Fem pejlemærker for fritidsområdet

I er som pædagoger med til at forebygge ensomhed og mistrivsel blandt børn og unge. I skaber sammenhæng i børns og unges hverdag og styrker deres alsidige dannelse. Der er behov for politisk opmærksomhed og målrettet arbejde for at skabe forandringer, der kan bruges ude hos jer, ligesom de ændringer der nu sker omkring minimumsnormeringer i daginstitutioner.

Fritidsområdet skal altså have et løft og det var også budskabet på BUPL’s kongres i 2020, da de fem pejlemærker for fritidsområdet blev vedtaget:

 • Gode fritidsinstitutioner til alle børn og unge.
 • Fagligheden forrest i kampen for pædagogisk kvalitet og bedre vilkår.
 • Pædagogfaglig ledelse tæt på.
 • Pædagoger styrker børn og unge i udsatte positioner.
 • Fremme viden og kompetenceudvikling til pædagoger nu og i fremtiden.

Vi ønsker at kvalificere BUPL MidtVestjyllands arbejde med pejlemærkerne ved at inddrage jer. Derfor inviterer vi til dette medlemsmøde, hvor vi arbejder videre med vidensdeling og indsigter bl.a. fra Fokus på fritidspædagogikken i februar 2022. Herudover lægges der vægt på særlige kommunale forudsætninger for fritidsområdet, samt jeres erfaringer og ønsker for fremtidens fritidsinstitutioner.

Du er selvfølgelig velkommen til at deltage, uanset om du har deltaget i tidligere arrangementer om fritidspædagogik.

Om arrangementet:

Møderne afholdes i alle otte kommuner, som BUPL MidtVestjylland dækker. Dette for at imødekomme de forskelle, der kan være kommunerne imellem, og dermed også de forskellige forudsætninger, I arbejder under.

Målgruppe:

Medlemmer, der arbejder skole, SFO, fritidshjem og klub.

Forplejning:

Der serveres kaffe/te med frugt og kage.

Tid og sted

 • Mandag den 25. april 2022
 • Kl.19.00 - 21.00
 • ROFI-centret, Kirkevej 26, 6950 Ringkøbing
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 11. april 2022 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-04-25 19:00:00 2022-04-25 21:00:00 Europe/Copenhagen MidtVestjylland: Fokus på fritidspædagogikken – hvad ønsker I? (Ringkøbing-Skjern) Fritidspædagogikken har gennem den seneste tid fået opmærksomhed og med det følger en række spørgsmål om, hvad der konkret skal ske på området i BUPL MidtVestjyllands otte kommuner. På dette medlemsmøde sætter vi fokus på fritidspædagogikken ude hos jer. ROFI-centret, Kirkevej 26, 6950 Ringkøbing BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte professionskonsulent Maria Brockhoff, mkbb@bupl.dk, eller næstformand Jonna Uhre, jpu@bupl.dk.