MidtVestjylland: Et år efter – hvordan kan vi fortsat støtte børns livsmod og indre kompas under Corona-pandemien? (Digitalt) - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

MidtVestjylland: Et år efter – hvordan kan vi fortsat støtte børns livsmod og indre kompas under Corona-pandemien? (Digitalt)


Vi lever i en tid, hvor vi skal navigere med trusler om klimakatastrofer og udbrud af pandemier. Foråret 2020 viste, at frygt hurtigt kan blive til realitet, da Corona-pandemien gjorde sit indtog.


Per Schultz Jørgensen vil til dette digitale medlemsarrangement fortælle om, hvorfor det bedste, vi kan give vores børn i en tid som denne, er solide karakteregenskaber og livsmod. Livsmod er at tro på sig selv og have et positivt perspektiv.

Vi skal som voksne forbilleder for børn vise dem, at man kan finde et handlerum, selv om vi langtfra kan løse alle problemer. Angst er til sammenligning forbundet med handlingslammelse.

Per vil fortælle om, hvordan det stiller krav til vores institutioner og skoler og stille skarpt på, hvordan vi udvikler en dannelsesproces, der er præget af livsmod og et solidt indre kompas i en tid som denne.

Praktiske oplysninger:

Arrangementet afholdes digitalt og du vil modtage et link til arrangementet dagen før.

Tid og sted

 • Onsdag den 24. marts 2021
 • Kl.18.30 - 20.15
 • (Foregår digitalt) BUPL Midtvestjylland
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 22. marts 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-03-24 18:30:00 2021-03-24 20:15:00 Europe/Copenhagen MidtVestjylland: Et år efter – hvordan kan vi fortsat støtte børns livsmod og indre kompas under Corona-pandemien? (Digitalt) Vi lever i en tid, hvor vi skal navigere med trusler om klimakatastrofer og udbrud af pandemier. Foråret 2020 viste, at frygt hurtigt kan blive til realitet, da Corona-pandemien gjorde sit indtog. (Foregår digitalt) BUPL Midtvestjylland BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte professionskonsulent Marlene Gram Berthelsen, mrm@bupl.dk, eller faglig sekretær Jonna Uhre, jpu@bupl.dk.