Log ind

ARRANGEMENTER

MidtVestjylland: BUPL MidtVestjylland inviterer til fælles personalemøde


I skal ikke alle lave det samme, dog skal I lykkes med det samme, nemlig kerneopgaven. I har travlt, men er det kun kerneopgaven, I har travlt med? Lykkes I sammen, eller hver for sig? Det er temaerne i Anders Senecas oplæg denne aften.


Personalemøder på tværs, digitalt og ude hos jer

Aftenen foregår ved, at I samles ude hos jer og jeres kollegaer på de respektive arbejdspladser, hvor I har mulighed for at høre det digitale oplæg ved Anders Seneca. Vi anbefaler, at I efter oplægget drøfter temaet i personalegrupperne.

Gør kerneopgaven konkret – skab god tid og trivsel

Fokus på kerneopgaven er et konkret afsæt for nytænkning af arbejdsfællesskab, kvalitet, prioritering og trivsel på arbejdspladsen. Vi er ikke ansat til at trives, men trivsel er en vigtig faktor for at lykkes og kræver, at kerneopgaven er konkret.

Anders tager udgangspunkt i, at vi har den arbejdsplads vi fortjener. I oplægget fortæller han om, hvordan man gør en god arbejdsplads endnu bedre, med udgangspunkt i kerneopgaven og stiller bl.a. skarpt på:

 • Er kerneopgaven reelt kerneopgaven, når det kommer til stykket?
 • Kerneopgaven kender vi alle – eller gør vi?
 • Har vi en fælles forståelse af, hvad vi skal lykkes med – og hvordan gør vi det?

Frem for at tænke ud af boksen, er gevinsten ifølge Anders stor, når vi i stedet kigger på, hvad der er inde i boksen og sætter fokus på, hvad vi sammen skal lykkes med. Det handler om kerneopgaven, den fælles motivation og hvordan vi styrker det fælles VI og det professionelle arbejdsfællesskab i institutionen.

Oplægsholder:

Anders Seneca er stifter af konsulentfirmaet Dogmekompagniet, foredragsholder og forfatter. Han er grundlæggende optaget af, hvordan man som leder skaber innovation i organisationer, der ikke er innovative. Anders tør udfordre ro, systemer, regler og regneark og har i en årrække været leder i den offentlige sektor – med humøret og håbet intakt.

Målgruppe:

Alle medlemmer, der har interesse, og jeres kollegaer.

Praktiske oplysninger:

Medlemsarrangementet er digitalt. Du vil nogle dage før afholdelse få tilsendt en mail om, hvordan du tilgår arrangementet.

Når du tilmelder dig, må du gerne oplyse navn på arbejdsplads og det antal, der deltager fra arbejdspladsen – skriv oplysningerne i kommentarfeltet.

Tid og sted

 • Onsdag den 27. april 2022
 • Kl.17.30 - 19.00
 • DIGITALT (BUPL MidtVestjylland)
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 13. april 2022 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2022-04-27 17:30:00 2022-04-27 19:00:00 Europe/Copenhagen MidtVestjylland: BUPL MidtVestjylland inviterer til fælles personalemøde I skal ikke alle lave det samme, dog skal I lykkes med det samme, nemlig kerneopgaven. I har travlt, men er det kun kerneopgaven, I har travlt med? Lykkes I sammen, eller hver for sig? Det er temaerne i Anders Senecas oplæg denne aften. DIGITALT (BUPL MidtVestjylland) BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte professionskonsulent Maria Brockhoff, mkbb@bupl.dk, eller næstformand Jonna Uhre, jpu@bupl.dk.