Log ind

ARRANGEMENTER

MidtVestjylland: Årsmøde i Lederforeningen


Få ny inspiration til din lederpraksis, når Lotte Svalgaard gæster med oplægget "Tal om elefanten i rummet". Dagen byder også på praksisoplæg fra lokale ledere, der fortæller, hvordan de praktiserer deres ledelse.


På selve årsmødet gæster Eva Munch Immertreu, formanden for BUPL’s Lederforening.
Den lokale lederforening præsenterer beretningen, hvorefter der er valg til ny, lokal lederbestyrelse samt repræsentant for den landsdækkende lederbestyrelse (LLB).

 

Tal om elefanten i rummet
Når vi er under pres, skal levere resultater eller har skarpe deadlines, har vi en tendens til at zoome så meget ind på opgaven, der skal løses, at vi mister opmærksomheden på – eller und-går – den processuelle opmærksomhed, der handler om, hvordan vi arbejder bedst og mest ef-fekt sammen, ved at bruge vores fælles ressourcer optimalt.

”Elefanten i rummet” refererer til det, som alle ved, kan se og mærke, men som inden adresse-rer eller taler om, fordi det på en eller anden måde føles for svært og/eller risikabelt at bringe på banen.

Lotte Svalgaard vil bl.a. sætte fokus på, hvordan vi ledelsesmæssigt tager ansvar og adresserer det besværlige på en måde, så det kan arbejdes med – så vi får talt om ”elefanten i rummet”.

 

Program:
 • 09.00 Velkomst v/ Lars Redder Jakobsen, Ivan Holck Jensen og Karin Billeskov
 • 09.30 Praksisoplæg
 • 10.15 Årsmøde
 • 11.30 Frokost
 • 12.30 “Tal om elefanten i rummet” v/ Lotte Svalgaard
 • 14.45 Afslutning og tak for i dag
Oplægsholder:

Lotte Svalgaard er Phd og organisationspsykolog, lederudviklingskonsulent og executiv coach på INSEAD, postdoc i COP (Center for Organisationspsykologi) på RUC, samt senior partner i Action Lab, der designer og gennemfører forretningsdrevet aktionslæring. Hun har omfattende global erfaring med udvikling af top- og mellemledere, og er forfatter til bogen “Elefanten i Rummet”, der udkom i 2019.

Tid og sted

 • Torsdag den 17. september 2020
 • Kl.09.00 - 14.45
 • Loungen i Tinghallen, Tingvej 7, 8800 Viborg
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 9. september 2020 23:55.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-09-17 09:00:00 2020-09-17 14:45:00 Europe/Copenhagen MidtVestjylland: Årsmøde i Lederforeningen Få ny inspiration til din lederpraksis, når Lotte Svalgaard gæster med oplægget "Tal om elefanten i rummet". Dagen byder også på praksisoplæg fra lokale ledere, der fortæller, hvordan de praktiserer deres ledelse. Loungen i Tinghallen, Tingvej 7, 8800 Viborg BUPL

  Spørgsmål

  Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte BUPL MidtVestjylland på midtvestjylland@bupl.dk eller 3546 5555.