Log ind

ARRANGEMENTER

Medlemsmøde om OK-forliget (Næstved)


BUPL har indgået forlig om din overenskomst. Kom til medlemsmøde og hør mere om aftalen og deltag i debatten for og imod.


Efter mange måneders forhandlinger, demonstrationer, happenings og en ugelang faneborg foran Forligsinstitutionen i København fik vi endelig en løsning for alle: Et forlig om en ny overenskomst for pædagogerne og de andre offentligt ansatte.

Nu venter en urafstemning, hvor I skal tage stilling til aftalen og de næste tre års løn- og vilkår. Derfor arrangerer vi de kommende uger til tre medlemsmøder, hvor vi fremlægger og debatterer forliget. 

Ved samme anledning vil vi også fortælle om den store indsats vores tillidsrepræsentanter har ydet under hele forhandlingsforløbet. Og om vores kampagne for at gøre hele Danmark opmærksom på, at pædagogernes og de offentligt ansatte arbejdsvilkår angår alle i Danmark og er afgørende for, at vores velfærd kan fungere.

På mødet bliver der også mulighed for at afgive sin stemme. Du kan læse mere om overenskomstforliget her.

Program

Sandwich og vand

Orientering om forligets indhold og vores kampagne

Debat

Mulighed for at stemme

Arrangementer udvides muligvis med underholdningsindslag. Hold øje med opdateringer.

Tid og sted

 • Tirsdag den 29. maj 2018
 • Kl.17.30 - 20.00
 • Arena Næstved, Ved Stadion, Næstved, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 27. maj 2018 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-05-29 17:30:00 2018-05-29 20:00:00 Europe/Copenhagen Medlemsmøde om OK-forliget (Næstved) BUPL har indgået forlig om din overenskomst. Kom til medlemsmøde og hør mere om aftalen og deltag i debatten for og imod. Arena Næstved, Ved Stadion, Næstved, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Jakob Ishøy

  jis@bupl.dk