Medlemsmøde for pædagoger om nye private overenskomster (Vordingborg) - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

Medlemsmøde for pædagoger om nye private overenskomster (Vordingborg)


Overenskomstforhandlingerne for ansatte på det private område er nu afsluttet og resultatet sendt til urafstemning blandt de af BUPL´s medlemmer, som er omfattet af aftalerne. Er du ansat under en af de private overenskomster for daginstitutioner og frie grundskoler – så kom til medlemsmødet og få indsigt i, hvad det betyder for dig økonomisk og […]


Overenskomstforhandlingerne for ansatte på det private område er nu afsluttet og resultatet sendt til urafstemning blandt de af BUPL´s medlemmer, som er omfattet af aftalerne.

Er du ansat under en af de private overenskomster for daginstitutioner og frie grundskoler – så kom til medlemsmødet og få indsigt i, hvad det betyder for dig økonomisk og arbejdsmæssigt over de kommende 3 år.

På mødet vil Bøje Kristiansen, faglig medarbejder – gennemgå overenskomstresultaterne og besvare evt. spørgsmål i den forbindelse.

BUPL Sydøst byder på sandwich og drikkelse til mødet.

Tid og sted

 • Tirsdag den 26. juni 2018
 • Kl.18.00 - 19.30
 • bupl sydøst
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 25. juni 2018 00:00.
  bok@mail.dk
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-06-26 18:00:00 2018-06-26 19:30:00 Europe/Copenhagen Medlemsmøde for pædagoger om nye private overenskomster (Vordingborg) Overenskomstforhandlingerne for ansatte på det private område er nu afsluttet og resultatet sendt til urafstemning blandt de af BUPL´s medlemmer, som er omfattet af aftalerne. Er du ansat under en af de private overenskomster for daginstitutioner og frie grundskoler – så kom til medlemsmødet og få indsigt i, hvad det betyder for dig økonomisk og […] bupl sydøst BUPL

  Spørgsmål

  Yderligere oplysning og tilmelding til Bøje Kristiansen mail bok@bupl.dk