Log ind

ARRANGEMENTER

Medlemsmøde for pædagoger om nye private overenskomster (Vordingborg)


Overenskomstforhandlingerne for ansatte på det private område er nu afsluttet og resultatet sendt til urafstemning blandt de af BUPL´s medlemmer, som er omfattet af aftalerne. Er du ansat under en af de private overenskomster for daginstitutioner og frie grundskoler – så kom til medlemsmødet og få indsigt i, hvad det betyder for dig økonomisk og […]


Overenskomstforhandlingerne for ansatte på det private område er nu afsluttet og resultatet sendt til urafstemning blandt de af BUPL´s medlemmer, som er omfattet af aftalerne.

Er du ansat under en af de private overenskomster for daginstitutioner og frie grundskoler – så kom til medlemsmødet og få indsigt i, hvad det betyder for dig økonomisk og arbejdsmæssigt over de kommende 3 år.

På mødet vil Bøje Kristiansen, faglig medarbejder – gennemgå overenskomstresultaterne og besvare evt. spørgsmål i den forbindelse.

BUPL Sydøst byder på sandwich og drikkelse til mødet.

Tid og sted

 • Tirsdag den 26. juni 2018
 • Kl.18.00 - 19.30
 • bupl sydøst
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 25. juni 2018 00:00.
  bok@mail.dk
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-06-26 18:00:00 2018-06-26 19:30:00 Europe/Copenhagen Medlemsmøde for pædagoger om nye private overenskomster (Vordingborg) Overenskomstforhandlingerne for ansatte på det private område er nu afsluttet og resultatet sendt til urafstemning blandt de af BUPL´s medlemmer, som er omfattet af aftalerne. Er du ansat under en af de private overenskomster for daginstitutioner og frie grundskoler – så kom til medlemsmødet og få indsigt i, hvad det betyder for dig økonomisk og […] bupl sydøst BUPL

  Spørgsmål

  Yderligere oplysning og tilmelding til Bøje Kristiansen mail bok@bupl.dk