Magien ind i dagtilbuddet - pædagogen som kulturformidler og kulturskaber - BUPL

Log ind

ARRANGEMENTER

Magien ind i dagtilbuddet – pædagogen som kulturformidler og kulturskaber


Merete Sørensen kommer og fortæller forskningen om har været at udforske metoder til, hvordan pædagoger som kulturskaber og kulturformidler kan skabe et legende, magisk og lystfuldt pædagogisk læringsmiljøer, der baserer sig på kropslige, kreative og æstetiske arbejdsformer og som på holistisk vis understøtter det pædagogiske arbejde med den styrkede pædagogiske læreplan.


Kom til online medlemsmøde med BUPL Nordjylland, hvor du kan høre mere om: Magien ind i dagtilbuddet. Pædagogen som kulturformidler og kulturskaber.

Se den magiske video fra Børn&Unge her: https://www.youtube.com/watch?v=Klqe46GyPgo

Merete Sørensens primære vidensområde er leg, æstetiske læreprocesser og kunst og kultur som arena for udvikling og læring. Metodisk arbejder hun primært med aktionsforskning og udviklingsprojekter i dagtilbuds- og skole-fritids regi. Resultaterne af hendes forskning bliver anvendt bredt i praksis i dagtilbud, skoler og kulturinstitutioner nationalt og internationalt.

Medlemsmødet vil veksle mellem oplæg og gruppedrøftelser.

Tidspunkt: Tirsdag den 18. maj fra kl. 18:30 – 20:00

Hvor: Online på Teams, log endelig på 10 minutter før medlemsmødet begynder. Du modtager et link på dagen for arrangementet

Tilmeldingsfrist: Søndag den 16. maj kl. 23.59

Max. antal deltagere: 250

Tid og sted

 • Tirsdag den 18. maj 2021
 • Kl.18.30 - 20.00
 • Virtuelt medlemsmøde hos BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 16. maj 2021 23:59.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2021-05-18 18:30:00 2021-05-18 20:00:00 Europe/Copenhagen Magien ind i dagtilbuddet – pædagogen som kulturformidler og kulturskaber Merete Sørensen kommer og fortæller forskningen om har været at udforske metoder til, hvordan pædagoger som kulturskaber og kulturformidler kan skabe et legende, magisk og lystfuldt pædagogisk læringsmiljøer, der baserer sig på kropslige, kreative og æstetiske arbejdsformer og som på holistisk vis understøtter det pædagogiske arbejde med den styrkede pædagogiske læreplan. Virtuelt medlemsmøde hos BUPL Nordjylland, Niels Jernes Vej 8 B, 9220 Aalborg Øst BUPL

  Spørgsmål

  Projektleder

  Vicky Lindmark

  E-mail: vlk@bupl.dk

  BUPL Nordjylland