Log ind

ARRANGEMENTER

Lederudvikling og karriereworkshop for ledere 4. november


For at kunne lede andre, skal du kunne lede dig selv. Lær dig selv bedre at kende og styrk dit lederskab - eller brug workshoppen som springbræt til at søge nye karriereveje.


På workshoppen præsenterer BUPL’s karriererådgiver, Nadia Halkjær Jensen, forskellige metoder til kortlægning af dine ledelseskompetencer, og vi skal arbejde med konkrete øvelser til kortlægning af dine ledelseskompetencer.

Undervejs får du mulighed for at sparre med andre ledere, og du går hjem med første udkast til din kompetenceprofil.

 

JTI-profil

I forlængelse af workshoppen tilbydes du en individuel JTI-profil og en efterfølgende samtale, hvor din JTI-profil uddybes ift. ledelse og kobles til din kompetenceprofil.

JTI (Jungiansk Type Index) er et udviklingsværktøj til at arbejde med selvindsigt, præferencer og egne værdier i ledelse.

JTI-samtalen varer ca. 1½ time og er naturligvis fortrolig.

Samlet vil du efter forløbet have en skarp individuel kompetenceprofil, som kan styrke din værdi i ledelse.

 

Tid & sted for workshops og samtaler

 

 • Workshop: 4. november kl. 12 – 15
 • Individuelle samtaler (1½ times varighed) d. 17., 18. og 19. november (aftales individuelt med Nadia)
 • BUPL Nordsjælland, Østergade 4A, Hillerød. Alternativt kan en af samtaledagene kan afholdes Forbundets lokaler i København, hvis der er stemning for det.

 


Læs mere om Nadia Halkjær Jensen og BUPL’s karriererådgivningstilbud til ledere


Arrangementer i 2020/21

BUPL Nordsjælland vil fremover tilbyde leder-medlemmerne egne arrangementer, herunder fyraftensmøder, workshops, temadage m.v. Vi har i en årrække tilbudt arrangementer i et nært og godt samarbejde med BUPL Storkøbenhavn, men vil fremover gøre arrangementerne mere lokale.

 

 

Tid og sted

 • Onsdag den 4. november 2020
 • Kl.12.00 - 15.00
 • Bupl Nordsjælland, Østergade 4 A, Hillerød, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 23. oktober 2020 00:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2020-11-04 12:00:00 2020-11-04 15:00:00 Europe/Copenhagen Lederudvikling og karriereworkshop for ledere 4. november For at kunne lede andre, skal du kunne lede dig selv. Lær dig selv bedre at kende og styrk dit lederskab - eller brug workshoppen som springbræt til at søge nye karriereveje. Bupl Nordsjælland, Østergade 4 A, Hillerød, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Pernille Riis
  Formand
  Mobil +45 21 78 06 70
  Email pri@bupl.dk