Log ind

ARRANGEMENTER

Ledertræf 2018: Fremtidens Ledelse


Lederforeningerne i BUPL Sydøst og BUPL Midtsjælland inviterer til ledertræf 2018. Under temaet "Fremtidens Ledelse" ser nærmere på, hvordan vi som ledere navigerer i de mange modsatrettede tendenser i ledelsen af det pædagogiske område. Og hvordan vi selv griber fremtidens udfordringer. Mød Jonathan Løw, Claus Nygaard og Gry Asnæs.


Det er svært at spå især om fremtiden, lyder et gammelt ordsprog. Alligevel er mange ledelsesteoretikere, forskere og guruer på banen med forudsigelser om, hvordan fremtidens ledelse kommer til at se ud.

I 2014 skrev fremtidsforskeren Anne Skare Nielsen for eksempel, at fremtidens ledere skal kunne lytte, skabe overblik og være beredt på det ukendte. Den fremtid er vi nu allerede en del af. Imens kommer nye krav, strømninger og tendenser til os i et tempo, vi ikke troede muligt. Ofte i et komplekst sammensurium, som trækker i mange retninger.

På den ene side ser vi, at velfærden er under stort pres. Både politisk, økonomisk og på grund af befolkningsudviklingen. På den anden har vi en markant opblomstring i interessen for det pædagogiske område. Også politisk.

De politiske vinde blandes med andre tendenser. Socialt stilles der krav om medinddragelse og samskabelse, og teknologisk har den digitale udvikling ændret betingelserne for medarbejderrelationer, pædagogik og forholdet til forældre. For blot at nævne nogle.

Samtidig ser vi nye og ofte modsatrettede strømninger omkring, hvad offentlig ledelse er og bør være. Fra New Public Management til, at ledelseskommissionen nu taler om den faglige ledelses genkomst. Det har kke blot betydning for organiseringen af ansvar men også for de kompetencekrav, der stilles til lederen. Fagligt og menneskeligt.

Tilbage står erkendelsen af, at ledelse opstår i mødet mellem faglighed, kerneydelse, mål og medarbejdere. Og det er med det udgangspunkt, vi som ledere selv skal gribe fremtiden. På ledertræffet prøver vi at finde svaret på hvordan.

Læs programmet her

Tid

Start: Tirsdag den 6. november 2018, kl. 10.00
Slut: Onsdag den 7. november 2018, kl. 13.00

Priser

Medlemmer
Med overnatning: 3.500,00 kr.
Uden overnatning: 2.850,00 kr.

Ikke-medlemmer
Med overnatning: 4.100,00 kr.
Uden overnatning: 3.450,00 kr.

Middag og underholdning er inkluderet i prisen for både
overnattende og ikke-overnattende deltagere. Prisen inkluderer også bogen Coaching og konflikthåndtering til en værdi af 375 kr.

Tilmeldingsfrist: 31. oktober 2018. Herefter er betaling bindende.

Tid og sted

 • Tirsdag den 6. november 2018
 • Kl.10.00 - 13.00
 • Smålandshavet, Alleen 44, Karrebæksminde, Danmark
 • Tilmelding

  Tilmeldingsfrist:
  Senest den 31. oktober 2018 23:00.
  TILMELD DIG
  Tilføj begivenhed til kalender 2018-11-06 10:00:00 2018-11-06 13:00:00 Europe/Copenhagen Ledertræf 2018: Fremtidens Ledelse Lederforeningerne i BUPL Sydøst og BUPL Midtsjælland inviterer til ledertræf 2018. Under temaet "Fremtidens Ledelse" ser nærmere på, hvordan vi som ledere navigerer i de mange modsatrettede tendenser i ledelsen af det pædagogiske område. Og hvordan vi selv griber fremtidens udfordringer. Mød Jonathan Løw, Claus Nygaard og Gry Asnæs. Smålandshavet, Alleen 44, Karrebæksminde, Danmark BUPL

  Spørgsmål

  Joakim Rex Blankschøn, BUPL Sydøst

  jrb@bupl.dk

  Jørgen Grüner, BUPL Midtsjælland

  jgr@bupl.dk